PHD Romania devine Pizza Hut Delivery

0
1253

PHD Romania, serviciul de furnizare de produse la pachet sau prin livrare la domiciliu al Pizza Hut, devine din luna aprilie Pizza Hut Delivery. Campania de rebranding debuteaza cu introducerea celebrului blat Pan al Pizza Hut in oferta serviciilor de livrare oferite de Pizza Hut Delivery. Blatul Pan este acum disponibil in meniul celor 10 unitati Pizza Hut Delivery din Bucuresti, Iasi si Cluj.

„Procesul de rebranding are ca scop apropierea clientilor de un brand pe care il apreciaza deja foarte mult: Pizza Hut. Noul nume sub care ne prezentam comunica imediat consumatorilor ca suntem Pizza Hut, in varianta delivery”, explica Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. „Schimbarile de rebranding sunt la nivel de naming si identitate vizuala si vom continua sa oferim produsele special concepute de Pizza Hut pentru livrare, intotdeauna proaspete si fierbinti. La nivel de produse, noutatea pe care o aducem acum clientilor romani este introducerea celebrului blat Pan, atat de indragit in restaurantele Pizza Hut, si in varianta delivery”, a completat Monica Eftimie.

Celebrul blat Pan a luat nastere odata cu infiintatea companiei Pizza Hut, la sfarsitul anilor ’50, si este inca preferatul consumatorilor din intreaga lume, cu textura sa pufoasa, gustul bogat in interior, crocant si rumen-auriu la exterior.

O data cu procesul de rebranding, Pizza Hut Delivery are o noua platforma online – www.pizzahutdelivery.ro, unde consumatorii pot gasi toate ofertele si informatii despre produse. Noua pagina web prezinta o serie de imbunatatiri, precum optimizarea pentru mobil si o interfata foarte prietenoasa, care faciliteaza plasarea comenzii online.

Pizza Hut Delivery este un concept care furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare la domiciliu, nu in restaurant. Loial sloganului “Mereu la timp, mereu fierbinte”, Pizza Hut Delivery va pune in continuare un accent sporit pe serviciile cu care si-a obisnuit clientii, respectandu-si promisiunea de a onora orice comanda in maximum 30 de minute si de a livra produse de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here