Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-Romania 2015

0
901

Acest an marcheaza un reper important pentru parteneriatul tot mai strans dintre Republica Coreea si Romania, intrucat ambele tari sarbatoresc anul acesta cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relatiilor diplomatice in 1990. Cu aceasta ocazie, Ambasada Republicii Coreea din Bucuresti are placerea sa anunte ca va gazdui, impreuna cu Biroul KOTRA din Bucuresti, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-Romania 2015”. Evenimentul care este organizat in cooperare cu Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, Camera de Comert si Industrie, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Masini Agricole din Romania si alte Asociatii importante, va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti intre 9 :30 si 17 :00 pe 16 septembrie, respectiv 10 :00 si 17:00 p.m. pe 17 septembrie, 2015.

Afis-korea-immEvenimentul va consta in intalniri de afaceri tête-à-tête si intr-o expozitie cu cataloage de prezentare. O delegatie a douazeci si sapte (27) de IMM-uri coreene din Seoul si trei companii coreene care opereaza in Bucuresti vor participa la evenimentul de doua zile, al carui obiectiv principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potentialii lor parteneri de afaceri din Romania. Șaisprezece (16) companii dintre cele treizeci (30) isi vor trimite reprezentantii in Bucuresti pentru a participa la eveniment, in timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expozitiei cu cataloage de prezentare.

IMM-urile coreene invitate opereaza in diverse domenii, cum ar fi producerea sistemelor inteligente de transport (ITS), a corpurilor LED (Light Emitting Diode) de iluminat, ochelarilor de vedere si de soare, a cosmeticelor si produselor pentru bebelusi, dezvoltarea de solutii software, pensule digitale, kit-uri de golf de antrenament, materiale si echipamente agricole (solutii de irigat, ustensile pentru sere, semanatoare, pulverizatoare de mare presiune), masini de taiat, echipamente de incalzit locuinta si placi ceramice decorative.

Pentru mai multe informatii, precum profilurile companiilor coreene participante si programul evenimentului, puteti accesa website-ul Ambasadei (rou.mofa.go.kr), unde veti gasi anexate toate materialele relevante.

Daca va intereseaza explorarea oportunitatilor de a cladi parteneriate de afaceri cu participantii coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-Romania 2015”, nu ezitati sa contactati Ambasada, prin telefon, la 0747.617.657 sau 021.230.71.98 sau, prin e-mail, la [email protected], sau Biroul KOTRA din Bucuresti, telefonic, la 021.233.21.71/2/3, sau, prin e-mail, la [email protected]. Orice companie din Romania interesata de participarea la eveniment este binevenita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here