Parteneri de renume la cel mai important targ imobiliar: TNI

0
599
macheta-tni-mai-2012

macheta-tni-mai-2012Targul National Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Continuand cei 7 ani de traditie, Targul National Imobiliar

  marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 14 editii ale TNI.

In perioada 25-27 MAI 2012 la Palatul Parlamentului , in cadrul Targului National Imobiliar se prezinta oferte de CUMPaRARE si iNCHIRIERE de: apartamente, case de vacanta, birouri, terenuri din Bucuresti si din tara.
La aceasta a XV-a manifestare, Targul National Imobiliar (TNI) se bucura de sustinerea si increderea acordata de parteneri de renume: ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL (RoGBC), ASOCIAtIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLaDIRI (AAEC), ASOCIAtIA ROMaNa A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCtII (ARACO) si ASOCIAtIA IMOBILIARa ROMaNa (AIR).

ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL( RoGBC) este organizatia ce promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri, implicandu-se activ in transformarea pietei si implementarea unei noi generatii de cladiri verzi. RoGBC dezvolta si pune in aplicare un sistem national de standarde si certificari pentru cladirile verzi cu scopul de a pozitiona Romania ca un lider in sectorul constructiilor sustenabile din regiune.

ASOCIATIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLADIRI (AAEC) promoveaza si sustine programele energetice si de protectie a mediului inconjurator, corelate dezvoltarii economice durabile. AAEC certifica auditori energetici si avizeaza lucrarile de auditare energetica realizate de acestia in scopul asigurarii unui punct de vedere coerent la nivel national, bazat pe principii de etica si profesionalism.

ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCtII (ARACO) promoveaza interesele economice si tehnice ale unitatilor de constructii, implicandu-se in dezvoltarea de parteneriate pentru lucrari interne si externe. ARACO asigura dialogul social la nivel de guvern si ministere, avand ca prim interes dezvoltarea industriei de constructii si a mediului de afaceri din Romania.

ASOCIATIA IMOBILIARA ROMANA (AIR) este comunitatea firmelor si oamenilor de afaceri din domeniile: imobiliar, constructii si financiar-bancar. AIR sprijina si ajuta la dezvoltarea activitatii membrilor, faciliteaza colaborarea dintre toti jucatorii relevanti din piata si  promoveaza parteneriatele la nivel national, regional si international.

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri : Romania Green Building Council, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Imobiliara Romana
Sponsori : Apulum 94, Mervani Invest, Imopedia
DETALII COMPLETE: WWW.TARGIMOBILIAR.EU

(articol preluat din revista Business Adviser nr. 64)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here