Panasonic Toughbook CF – 19 Mk6, disponibil in portofoliul hardware al Novensys

0
702
București, XX iunie 2012 – incepand cu luna iulie a acestui an, noul Panasonic Toughbook CF-19 mk6 va fi disponibil in portofoliul Novensys.

Noua tableta transforma radical modul de indeplinire a activitaților din domenii precum utilitați, aparare, transport, servicii de urgența, servicii pe teren prin faptul ca ofera acces la informații și aplicații oriunde și oricand. Acest dispozitiv va marca un nou inceput pentru linia de notebook-uri convertibile de mare anduranța, permitand clientilor sa beneficieze de noul design si imbunatatirile tehnologice o data cu utilizarea unei game largi de periferice, cum ar fi statii de andocare si suporturi auto.

Noul Toughbook CF-19 include a treia generatie Intel Core i5 Processor & Chipset. Procesorul standard de mare performanța Intel® Core™ i5-3320 vPro™ (2.6GHz, pana la 3.3GHz cu Intel® Turbo Boost Technology) impreuna cu placa grafica Intel® HD 4000, asigura utilizarea dispozitivului pentru cele mai solicitante aplicații. Pentru a asigura fiabilitatea in mediile cele mai dificile, CF-19 ramane unic in piata, cu designul sau fara ventilator, folosind in schimb optimizarea consumului de energie Panasonic si  o retea de ventilare special creata pentru o racire completa.

O data cu noul CPU, CF-19 este de asemenea echipat cu un modul low voltage DDR3L RAM, consumul redus de energie traducandu-se intr-o viața prelungita a bateriei. Capacitatea hard disk a fost crescuta de la 320 GB la 500 GB cu opțiuni de 128GB si 256GB SSD.

Panasonic Toughbook CF-19 reprezinta imbinarea perfecta intre robustețea unui PC și mobilitate. Cantarind puțin peste 2 kg și avand un ecran generos de 10.1 inch, cu vizibilitate ridicata, acest notebook este recomandarea specialiștilor Novensys pentru utilizarea in activitațile de transmitere și accesare a datelor din teren.

Date tehnice:

Procesor performant Intel® CoreTM  i5-3320M
Placa video Intel® HD 4000
4 GB DDR3
Sistem de operare Microsoft Windows® 7
Bluetooth® 4.0
500GB HDD (Serial ATA) shock mounted
Design robust, rezistent la caderi de la 1,8 m
Durata bateriei de pana la 10 ore
Cantarește 2300 g
Ecran  10.1 inch, LCD, vizibil chiar in lumina soarelui
Tehnologia Transflective Plus care incorporeaza un filtru de polarizare pentru a reduce reflexia
Carcasa din aliaj de magneziu și suprafața anti-zgarieturi
Certificat MIL-STD 810G (operare de la -28˚C la +60˚C) și IP65 (praf și apa)

Opțional modem integrat 3G/HSPA+, GPS,  camera, cititor smart card, cititor amprenta (finger print reader).

Pentru mai multe informatii despre Novensys puteti vizita www.novensys.com sau puteți contacta:
Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221

Novensys, lucruri care vorbesc despre noi – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale și farmaceutice etc.

In acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.
Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software și hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix și Datamax-O`Neil.

Despre Panasonic:

PSCEU este parte din Panasonic Systems Communications Company, divizia B2B globala a Panasonic. Scopul PSCEU este de a perfectiona modul de lucru al profesionistilor din teren si de a le creste eficienta si performantele in cadrul companiei. Ajutam companiile sa capteze, sa estimeze si sa comunice o gama intreaga de informatii: imagini, audio si texte cu produse precum switch telefonic PBX, imprimante, camere profesionale, proiectoare, ecrane si PC mobile industriale. Cu peste 500 de angajati, ingineri experti in design, capabilitati de management al proiectelor la nivel global si cu o retea puternica de parteneri europeni, PSCEU ofera capacitati fara rivalitate pe piata.

Noul PSCEU este creat din 4 divizii de business:

Solutii de comunicare ce includ scannere profesionale, imprimante multifunctionale, sisteme de telefonie si sisteme de conferinta video HD.
Sisteme de solutii video ce includ proiectoare video, table interactive, asistenta pentru prezentari si ecrane. Panasonic este liderul pe piata europeana pentru proiectoare cu un cota de 28%.
Solutii de camere profesionale ce includ echipamente profesionale audio video, echipamente si tehnologie de securitate (IMV – Integrated Machine Vision). Panasonic este unul din cei doi vanzatori de top de camere profesionale din Europa.
Solutii de produse computerizate ce includ tabletele industriale Toughbook, tabletele Toughbook de business si sistemele EPOS (Electronic Point of Sales). Panasonic Toughbook este liderul european pe piata cu peste 65% share in 2010 (VDC, martie 2012).

Panasonic Corporation este liderul mondial in dezvoltarea si productia de electronice pentru o gama larga de consumatori, de afaceri si industrii. Localizata in Osaka, Japonia, compania a inregistrat vanzari nete de 7.85 trilioane yeni (E1,4 mld) pentru anul incheiat in martie 31, 2012. Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya si New York. Pentru mai multe informatii despre companie si despre brandul Panasonic, vizitati siteul: http://panasonic.net/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here