PAID susține reabilitarea Policlinicii Câmpulung Muscel

0
1163

 

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a acordat o sponsorizare, în valoare de 150.000 lei, pentru reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate din Câmpulung Muscel. Prin această donație, PAID contribuie la accesibilizarea serviciilor medicale pentru aproximativ 120.000 de localnici din municipiu și din comunele învecinate.

 

„Am văzut cu toții statisticile îngrijorătoare referitoare la agravarea afecțiunilor medicale, altele decât cele legate de infectarea cu SARS-COV2, în condițiile în care cele mai multe spitale au fost transformate în centre suport covid. Această policlinică este singura instituție medicală la care pot merge cei din regiune pentru diverse investigații. Nevoile sunt mari și multe, vorbim despre o clădire în care nu s-a investit din anul 1974, motiv pentru care sperăm că gestul nostru va încuraja și alte companii să se implice”, a explicat Directorul General al PAID, Nicoleta Radu.

 

Sponsorizarea a fost făcută în contul Asociației „Salvați Câmpulungul și Muscelul”, organizație neguvernamentală, cu beneficiu public, care promovează un mediu curat, sănătos și sigur în zonă.

 

„Încercăm, în fiecare an, și ne implicăm activ în comunitatea locală, prin proiecte de responsabilitate socială. Urmărim întotdeauna ca sponsorizările făcute să contribuie la îmbunătățirea serviciilor oferite categoriilor vulnerabile. Rămânem implicați în viața comunităților locale, prin proiecte care încurajează accesul la educație, sănătate și mediu curat, educația timpurie, educația financiară și sprijinirea incluziunii sociale”, a declarat Nicoleta Radu.

 

În cei 12 ani de activitate, PAID s-a remarcat prin sprijinul acordat cadrelor medicale, familiilor defavorizate și copiilor proveniți din medii vulnerabile. Viziunea companiei este aceea a unei țări pentru care reconstrucția locuințelor, în urma dezastrelor naturale, nu este o povară.

 

Despre PAID

 

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, care funcționează in temeiul Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here