Pablo Ferreirós Bennett intră în echipa Sfera Business!

0
1423

Pablo Ferreirós Bennett, senior consultant cu o experienţă de peste 12 ani în marketing, vânzări si strategie, intră în echipa Sfera Business. După ce a oferit training pentru echipe şi companii de top din peste 30 de ţări din întreaga lume, Pablo va susţine şi în România seminarii de Neuromarketing, Public Speaking, Personal Branding.

În acest moment, branding-ul personal a devenit extrem de important datorită apariţiei reţelelor sociale şi a modului în care companiile şi-au schimbat mentalitatea. În trecut, o persoană îşi desfăşura activitatea sub o companie umbrelă. În prezent, o persoană care lucrează pentru o companie poate să aibă marcă personală şi chiar să aibă mai mulţi adepţi şi o mai mare influenţă în social media decât compania pentru care lucrează. Cred că un brand personal este pur şi simplu o reflectare a valorilor, atitudinii noastre şi a ceea ce proiectăm în viata personală şi profesională. Este dificilă separarea trăsăturilor personale de caracteristicile profesionale, deoarece foarte des ele sunt identice.”, precizează Pablo Ferreirós Bennett.

Doctor în Marketing, Pablo Ferreirós Bennett a absolvit un MBA Internațional la Helsinki School of Economics, un MBA la Fundesem Business School, deţine un certificat „Leaders of learning” de la Harvard, a fost speaker la TEDx şi este autorul cartii „Business-ul în noua era digitală„. Pasionat de educație, marketing și strategie, Pablo crede cu tărie că oamenii trebuie să se afle în centrul tuturor lucrurilor, iar succesul unei companii va depinde de atitudinea angajaţilor.

Atitudinea este cu certitudine elementul cheie care diferenţiază profesioniştii şi conducătorii executivi – chiar şi în viaţa noastră de zi cu zi, atitudinea ne diferenţiază de ceilalţi. În prezent, creşterea numărului de ţări în curs de dezvoltare, în care costurile forţei de muncă sunt extrem de competitive, înseamnă că orice poate fi copiat – sisteme logistice, sisteme de calcul, preţuri, procese industriale etc. Cu toate acestea, singurele lucruri dintr-o organizaţie care nu pot fi copiate sunt angajaţii săi şi, mai important, atitudinile lor. Lumea nu este condusă de inteligenţă, ci de atitudini. Întotdeauna spun că o companie te angajează pentru abilităţile tale, dar te păstrează datorită atitudinii tale. Cred cu tărie că atitudinea, angajamentul şi atenţia deosebită pentru detalii fac diferenţa, iar acestea sunt cele trei reguli de aur pe care le am. Diferenţa dintre bun si excelent se află în detalii.”, relatează Pablo Ferreirós Bennett.

L-am cunoscut pe Pablo la un eveniment din Bucureşti, în cadrul căruia amândoi am fost speakeri. Pablo este întradevăr un om extraordinar, un adevărat profesionist care reuşeşte să te impresioneze atât prin cariera pe care o are, cât şi prin calitatea sa umană. Pentru mine este o adevărata onoare săi urez bun venit în echipa Sfera Business unui trainer cu competenţe de o asemenea anvergură: ”Bine ai venit în echipa noastră, Pablo Ferreirós Bennett!”, spune Cătălin Stancu, Managing Partner Sfera Business.

Despre Sfera Business

Sfera Business este o companie de training și consultanță înființată în anul 2010. Ne axăm pe oferirea de soluții integrate în vânzări, management și relații cu clienții. Lucrăm alături de clienții noștri şi îi sprijinim în găsirea soluților practice prin care ei să obțină creșterea dorită. Fiecare trainer din echipa Sfera Business are cel puţin 15 ani de experienţă în domeniul pe carel reprezintă şi fiecare program este dedicat unei singure companii. Înțelegem rapid provocările de business și ne asigurăm că obținem rezultate conforme cu așteptările managementului. Descoperiți mai multe detalii despre noi și echipa noastră pe www.sferabusiness.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here