Orange anunta un nou parteneriat cu Microsoft

0
779

Orange anunta lansarea unui nou parteneriat cu Microsoft prin care va comercializa servicii terte de specialitate ICT catre mediul de business din Romania. Astfel, incepand de astazi, Orange va avea disponibile spre vanzare o serie de servicii in cloud de la Microsoft, precum solutia profesionala de e-mail (cu domeniu propriu), portalul de management al documentelor si intranet (prin Sharepoint), solutia profesionala de conferinta audio-video (Skype for Business) si acces la cea mai noua versiune a pachetului Microsoft Office, in conditii avansate de securitate a datelor. Aceste servicii se regasesc in pachetele Microsoft Office 365 for Business si Microsoft Office 365 for Enterprise.

in primul semestru al lui 2016, Orange urmeaza sa puna la dispozitia clientilor sai o noua gama de servicii Microsoft, precum Azure (ce ofera putere de calcul scalabila in functie de nevoi, stocare de date cu backup, rularea aplicatiilor din centrele de date Microsoft ce elimina nevoia infrastructurii proprii), Dynamics CRM (platforma Microsoft de management al clientilor), Visio, Enterprise Mobility Suite (managementul centralizat al dispozitivelor fixe si mobile – desktop, laptop, tablete, telefoane – indiferent de sistemul de operare pe care ruleaza), CRM Online.

Parteneriatul pentru oferirea de solutii cloud dintre Orange Romania si Microsoft este primul de acest tip din Grupul Orange.

Solutiile si serviciile Microsoft pentru clientii business ai Orange, de la firme mici cu pana la doi angajati, pana la cei corporate, sunt disponibile astfel:
§ Abonamentul este anual, iar factura este emisa lunar de Orange
§ Suportul pentru clienti este asigurat de Orange pentru toate serviciile Microsoft
§ Clientii isi pot gestiona conturile de Microsoft in platforma Microsoft, dupa ce acestea sunt activate in CRM-ul Orange

Comercializarea serviciilor Microsoft se poate face si independent de serviciile Orange, prin incheierea unui contract pe doi ani. La achizitionarea serviciilor Microsoft Cloud prin intermediul Orange, clientii beneficiaza gratuit de internet mobil de 1 GB pentru fiecare utilizator Office 365 prevazut in contract, indiferent de tipul serviciului Office 365. De asemenea, telefonul Lumia 640 XL este disponibil gratuit in combinatie cu serviciile Microsoft Office 365 prin planurile tarifare Orange Pro si Business Open (la abonamente incepand de la 21 EUR, fara TVA).

incepand cu luna martie 2016, Orange va oferi pachete mixte de voce, date, servicii Microsoft si Cloud Pro sub un singur abonament, cu plata lunara, pe o singura factura.

„Clientii nostri si-au dorit un partener care sa le inteleaga nevoile de business si sa propuna solutii digitale pentru rezolvarea acestora. Mobilitatea crescuta este foarte importanta pentru ei, la fel si economia de timp si bani prin contractarea unui singur furnizor. Prin parteneriatul cu Microsoft, putem sa oferim de acum incolo servicii care sa ajute mediul de business din Romania sa se concentreze pe ceea ce este important in fiecare sector de activitate”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

“Tehnologia ofera in prezent solutii care au impact direct in agilitatea si productivitatea afacerilor, iar cloud-ul le face disponibile la scara larga, la costuri reduse. Faptul ca in prezent si firmele cu numai cativa angajati au acces la solutii de email profesionale sau la pachetul Microsoft Office in cea mai moderna versiune – ca sa numesc numai cateva solutii disponibile in Office 365, credem ca este un mare avantaj pentru unul din cele mai dinamice segmente ale economiei romanesti, IMM-urile.

Alaturi de Orange, aceasta oferta Microsoft ajunge si mai aproape de potentialii clienti, de la IMM-uri pana la organizatii de tip enterprise, care beneficiaza de intreaga suita de mobilitate si date impachetate in oferte foarte accesibile, cu impact pozitiv asupra structurii costurilor (investitia in tehnologie transferandu-se astfel din Capex in OpEx)”, a declarat Gabriela Matei, Director Comercial Microsoft Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here