Optical Network creste cu 33% in primul semestru al anului curent in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut

0
565

Optical Network, operatorul lantului de magazine OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania, anunta o cifra de afaceri de peste 18 milioane lei in primul semestru al anului 2015, in crestere cu peste 33% fata de anul 2014.

Cresterea afacerilor in prima jumatate a anului 2015 fata de anul 2014 a fost semnficativa, atat pe divizia de retail ( +30%) , cat si pe divizia de distributie (+40%).

Raluca Cimpianu, Director Executiv Optical Network: “Evolutia pozitiva a cifrei de afaceri in divizia de retail se datoreaza cresterii traficului de clienti in magazinele Optiblu cu 21% in prima jumatate a anului 2015 fata de perioada similara a anului precedent, precum si cresterii cosului mediu de cumparaturi cu cca. 5%. Structura vanzarilor pe principalele categorii de produse indica orientarea clientilor nostri catre produse realizate de producatori recunoscuti la nivel mondial cu performante ridicate, precum si alegerea unor lentile ce ofera solutii medicale la standarde inalte. Pentru a raspunde modificarilor de comportament de consum, in continuare vom extinde si diversifica portofoliul de marci si produse in magazinele OPTIblu, adaugand marci de nisa, ce aduc inovatie, design deosebit si functionalitati remarcabile pe piata produselor de optica”.

Optical Network a investit in primul semestru al anului 2015 peste 1 milion de euro in deschiderea a 5 magazine si in renovarea totala a 3 magazine, precum si in achizitia de echipamente de laborator si diagnostic.

Raluca Cimpianu, Director Executiv Optical Network: “Am prevazut investitii in cuantum similar si pentru a doua parte a anului 2015. Continuam extinderea retelei de retail prin deschiderea de magazine, investim in resursele umane prin programe de formare profesionala continua, dezvoltam sistemele informatice si de gestiune a vanzarilor pentru divizia distributie, si continuam extinderea capacitatilor logistice. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here