OPPO anunță lansarea pe plan local a seriei Reno4

0
1303

 

Performanțele video ale noului OPPO Reno4 Pro au fost puse în valoare în cadrul celui mai nou videoclip The Motans, filmat integral cu acest model de telefon

 

15 octombrie, București – OPPO, lider mondial din domeniul tehnologiei, a anunțat astăzi lansarea în România a noii serii OPPO Reno4, incluzând modelele Reno4 Pro, Reno4 Lite si Reno4 Z.

Cu ocazia prezentării noii game, a fost lansat si videoclipul The Motans – Astrologic Vorbind, filmat integral cu OPPO Reno4 Pro. Videoclipul poate fi urmărit accesând link-ul: https://youtu.be/g4RNKhvpowM

Clipul piesei Astrologic Vorbind este primul videoclip filmat integral cu smartphone-uri 5G din România.

                    

Performanțele foto-video revoluționare precum și încărcarea super rapidă de 65W Super VOOC 2.0, dar și conectivitatea 5G fac din modelul OPPO Reno4 Pro telefonul perfect pentru utilizatorii care vor să se exprime într-un mod creativ fără a depune efort. În același timp, noua gamă integrează spiritul tânăr și energic reprezentat de The Motans, motiv pentru care realizarea videoclipului pentru piesa Astrologic Vorbind, a fost modalitatea firească de a promova performanțele video ale Reno4 Pro.

 

Suntem foarte entuziasmați să lansăm în România cele mai noi telefoane din seria Reno4. Continuând tradiția popularei serii Reno, modelele OPPO Reno4  integrează cele mai noi funcții pentru a-i încuraja pe utilizatori să își folosească creativitatea și să se bucure de fiecare minut din timpul lor. Mai mult, seria OPPO Reno4 Pro ilustrează perfect ADN-ul brandului, care inovează dezvoltând tehnologii axate pe nevoile consumatorilor și care oferă o experiență de utilizare excelentă.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green Leaves Technical Distribuitor Unic Autorizat OPPO.

 

“A fost o experiență inedită filmarea clipului, dar rezultatul și calitatea producției nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toți îl trăim sau ne dorim să fim acolo și visăm la acea clipă perfectă. Bucurați-vă de ea și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați”, a declarat Denis Roabeș – The Motans.

 

OPPO Reno4 Pro

Tehnologiile video integrate în OPPO Reno4 Pro au făcut ca experiența de filmare să fie una simplă și intuitivă. Astfel, datorită faptului că telefonul dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută, scenele de la apus au putut fi surprinse fără probleme, la o calitate incredibilă a imaginii.

Totodată, performanțele video au fost susținute și de noul mod Ultra Steady Video 3.0, care transpune modurile Ultra Steady și Ultra Steady Video Pro, disponibile până acum doar pe camerele principale, și pe camera din față, ceea ce permite utilizatorilor un mod revoluționar de surprindere a multiplelor perspective ale activităților dinamice.

Integrând senzorul ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro surprinde imagini din timpul nopții extrem de clare și detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%.

Reno4 Pro 5G este totodată cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W, iar, datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, modelul oferă o experiență de utilizare cursivă, într-un design elegant și avangardist.

 

OPPO Reno4 Lite

Modelul Reno4 Lite a fost dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

 

OPPO Reno4 Z

Reno4 Z este un smartphone 5G accesibil cu un design îndrăzneț, care sparge tiparele și le oferă utilizatorilor o formă unică de frumusețe. Ecranul are o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, astfel că fiecare moment este redat cu acuratețe și claritate maximă. De asemenea, camerele oferă imagini vii și colorate, în timp ce tranzițiile arată natural, iar efectul de bokeh este disponibil și pe camera selfie. Camera principală de 48 MP utilizează pixeli de tip 4 în 1 pentru a capta mai multă lumină, în timp ce tehnologia wide dynamic range le permite utilizatorilor să surprindă cadre clare în orice iluminare. Smartphone-ul integrează și modurile Ultra Dark și Ultra Steady pentru filmări stabile și clare, indiferent de condiții.

 

Cele mai noi modele de smartphone-uri OPPO vor fi disponibile din 16 octombrie în magazinele online și fizice ale partenerilor, precum și în ofertele operatorilor.

 

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon Smiley Face, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here