Oportunități de investiții in Spania!

0
970

Prime Realty Marbella este o agenție imobiliară de tip boutique cu sediul în Marbella, Spania. Ne concentrăm pe proprietăți selective, suntem susținuți de un portofoliu puternic și, de asemenea, o echipă cu experiență, care trăiește în Marbella de mulți ani.
Prime Realty Marbella se mândrește foarte mult cu furnizarea unui serviciu profesional foarte personal, non-agresiv și în protejarea intereselor clienților noștri, atât pentru cei care doresc să locuiască aici, cât și pentru cei care caută o investiție puternică.

Lucrând cu informații actualizate constant și cu ACCES LA TOATE PROPRIETĂȚILE DIN COSTA DEL SOL (peste 60.000 de proprietăți) și folosind rețeaua noastră locală de contacte pentru consultanță legală, financiara, in domeniul construcțiilor și alți membri ai industriei, echipa noastră profesională este capabilă să ofere clienților noștri cele mai potrivite proprietăți pentru nevoile lor.

Portofoliul nostru de vânzare este compus din vile, case in mediul urban și apartamente în zona Marbella: Estepona, The New Golden Mile, Benahavis, San Pedro de Alcántara, Nueva Andalucía, Puerto Banús, The Golden Mile, Marbella și East Marbella Coast.

Prime Realty Marbella oferă, de asemenea, evaluarea soluțiilor de proprietate și finanțe, consultanță pentru asigurarea de proprietăți, consultanță pentru administrarea ipotecilor și pregătirea tuturor documentelor legale.
Prime Realty Marbella: unde un serviciu profesional devine un serviciu personal.

Vă invităm la standul Prime Realty Marbella din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here