AXXIS Nova este o premieră pe piață românească de Real Estate și de Turism!

0
769

Este adevărat că în ultimii ani a existat un boom al dezvoltărilor rezidențiale pe litoralul românesc, mai ales în zonele Mamaia Nord și Năvodari, în care nu s-a plecat focusat. Majoritatea lucrărilor au demarat cu un bloc și s-au extins ulterior, în lipsa unui concept unitar. În mod evident, aceste lucruri au dus la diminuarea unora dintre cele mai importante detalii: spațiile verzi și facilitățile!

De ce spun că AXXIS Nova e o premieră? Deoarece AXXIS Nova vă propune un Concept Integrat, împletind armonios blocurile cu apartamente de lux de vacanță, hotelul de 5* și toate facilitățile aferente unui Resort & SPA, de asemenea de 5*.

Încă o noutate pe care AXXIS Nova o aduce pe piață este ridicarea luxului la adevăratul lui standard. Luxul nu înseamnă numai detalii, amenajare, elemente de decor, ci înseamnă și suprafețe mari, generoase.

În AXXIS Nova, natura nu a fost neglijată! Resortul are o suprafață verde de 15.000 mp, amenajată în superbe grădini japoneze, franceze, grădini de relaxare, spații verzi pe acoperișuri și zone dedicate jocurilor pentru copii.

AXXIS Nova are, de asemenea, și un portofoliu variat de restaurante, magazine de lux, pet hotel, piscine interioare și exterioare încălzite, o plajă de 20.000 mp și chiar un frumos și inedit turn de belvedere la malul mării.

AXXIS Nova este într-adevăr locul pe care ți-l dorești și în care îți poți petrece o vacanță superbă fără a fi nevoie să te deplasezi dintr-o locație în alta! Noi construim locația pe care tu ai visat-o!”, afirmă dezvoltatorul proiectului AXXIS Nova Resort & SPA, Florin Cârstocea, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, cu investitii majore în domeniul petrolier, energetic, în agricultură și turism.

În perioada 10-12 septembrie vă invităm la standul Axxis Nova din cadrul Târgului Nasțional Imobiliar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here