OPORTUNITATE DE PARTICIPARE GRATUITA LA TARGUL FURNIZORILOR MICI SI MIJLOCII DIN INDUSTRIA PETROLIERA

0
899

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu OMV Petrom, organizeaza, in data de 27 iunie 2013, Targul furnizorilor mici si mijlocii ce deservesc industria petroliera.

Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, presedinte al CNIPMMR: „Este primul eveniment de acest tip organizat vreodata in Romania si se adreseaza unui segment deosebit de important pentru economia romaneasca: furnizorii mici si mijlocii pentru industria de petrol si gaze. Obiectivul nostru este de a creste vizibilitatea acestor intreprinderi in randul marilor companii de petrol si gaze din Romania.”

La eveniment vor participa peste 200 de IMM-uri care deservesc industria petroliera – furnizori de materiale si echipamente, prestatori de servicii, executanti si proiectanti de lucrari.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom: „Petrom este cel mai mare investitor din sectorul de petrol si gaze si lucram cu circa 15.000 de furnizori din Romania. Evolutiile recente din acest sector si implicit dezvoltarea companiei noastre au creat o cerere de servicii si produse specifice
care necesita o oferta pe masura. Cred ca este nevoie de astfel de evenimente, in care companiile sa cunoasca oferta pietei locale si am convingerea ca prin sustinerea acestui targ contribuim la promovarea IMM-urilor”.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui targ de prezentare a produselor, serviciilor si lucrarilor oferite de firmele incrise si va avea loc in Bucuresti, joi 27 iunie 2013, intre orele 9.30 – 16.00, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. La deschiderea oficiala, care va incepe la ora 10.30,
vor participa Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR si dna. Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom. De asemenea a fost invitata sa participe dna. Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM-uri si Mediul de Afaceri si Turism.

Accesul expozantilor este gratuit, in baza formularului de inregistrare. Vizitatorii vor beneficia, de asemenea, de acces gratuit, cu conditia inregistrarii la intrare.

Termenul limita de inscriere este 19 iunie 2013. Pentru mai multe detalii, Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) va sta la dispozitie la urmatoarele date de contact: telefon 0213126893, e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here