Onno Rombouts este nou presedinte al Asociatiei Berarilor din Romania

0
1068

Asociatia Berarii Romaniei il alege in functia de Presedinte pe Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania, incepand cu aceasta luna. Onno Rombouts preia aceasta functie de la Andrew Highcock, fostul Presedinte al Ursus Breweries, care a asigurat presedintia Asociatiei pe parcursul anului 2013.
”Sunt onorat sa fiu numit in aceasta functie si sa pot continua munca predecesorilor mei”, a spus Onno Rombouts. „Industria fabricarii berii este un sector important al economiei romanesti si genereaza peste 76.000 de locuri de munca directe si indirecte, peste 95% din berea consumata in Romania fiind produsa local. in ciuda dificultatilor economice, sectorul berii a continuat sa aiba o contributie puternica la economia Romaniei, de-a lungul intregului lant de productie si comercializare. Din aceasta functie ma voi asigura ca vom continua sa mentinem un mediu de afaceri durabil si prosper pentru sectorul berii in Romania. in plus, voi continua sa promovez in Romania ceea ce noi numim cultura berii, deoarece berea aduce bucurie in vietile noastre si face parte dintr-un stil de viata modern si sanatos”, a adaugat Onno Rombouts, Presedinte Berarii Romaniei.
„Timp de 10 ani, activitatea Asociatiei Berarii Romaniei s-a concentrat in directia coagularii unei voci comune a producatorilor de bere, asigurand astfel calea catre un viitor durabil al acestui sector. ii multumesc dlui. Andrew Highcock, Presedinte al Asociatiei in 2013, pentru eforturile depuse ca sectorul berii sa depaseasca un an dificil din punct de vedere fiscal si pentru lansarea de noi proiecte ale Berarilor Romaniei. Suntem incantati ca dl. Rombouts va conduce Asociatia si sunt increzator ca intreaga experienta, abilitatile si dedicarea sa pentru a asigura o industrie durabila a berii ne vor ajuta sa creionam o dimensiune mai larga viziunii noastre”, a spus Constantin Bratu, Director General Asociatia Berarii Romaniei.

inainte de a se alatura HEINEKEN Romania, Onno Rombouts a ocupat functia de Managing Director, Export and Director of Regional Commerce pentru Heineken Asia Pacific, in Singapore. Onno Rombouts lucreaza in HEINEKEN de 20 de ani, detinand diferite functii de conducere de-a lungul timpului. Printre aceste functii se numara cea de Country Manager al subsidiarei companiei in Republica Dominicana si cea de Marketing & Sales Manager in HEINEKEN Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here