Online Business Interaction, primul jucator pe piata de DMS din Romania care promoveaza conceptul de ‘software as a service’, prin aplicatia EZDOCX®.

0
664

Bucuresti, 1 noiembrie 2010 – Daca in Statele Unite ale Americii conceptul de SaaS  (‘Software as a Service’) este  uzual, inglobat in limbajul si activitatea zilnica, la nivel European lucrurile s-au miscat mai greu. Acceptarea s-a produs  in ultimii 5 ani, iar cresterea a fost semnificativa. Adoptarea unei noi directii s-a facut simtita in veniturile inregistrate de companiile specializate in livrarea de servicii si produse cu acest tip de licentiere.

Principala caracteristica a serviciilor de tip SaaS este faptul ca reprezinta solutii informatice accesibile si ieftine. Utilizatorul  are nevoie doar de un calculator si o conexiune la Internet.  Softul  si datele sunt stocate pe servere,  in baze de date securizate. Dreptul  de utilizare a acestui tip de serviciu se obtine prin plata unui abonament lunar dimensionat in functie de nevoile specifice ale fiecarei afaceri.
SaaS reprezinta o alternativa fiabila pentru companiile mici si mijlocii pentru ca le permite sa beneficieze de aceleasi avantaje de care se bucura competitorii lor mai mari si mai puternici fara sa angreneze dificultati financiare. Cu SaaS si EZDOCX® se creeaza un echilibru acolo unde initial exista un doar raport inegal de forte.
EZDOCX® realizeaza managementul documentelor fara investitii in software si hardware, cunostinte avansate de IT sau personal specializat.
‘Noi vedem implementarea acestui tip de serviciu ca pe o etapa importanta in dezvoltarea pietei din Romania. Oferim o solutie atractiva, noua, cu o rata mare de recuperare a investitiei, gandita sa ofere mobilitate, acuratete, securitate si profit. Credem cu adevarat in aplicatia EZDOCX®.  Acesta este viitorul’, a spus Simona Vasiliu, director de marketing.
Orice companie  competitiva  ar trebui  sa ia in considerare avantajele utilizarii  solutiei de Management al Documentelor EZDOCX®:
– acces securizat de oriunde si oricand la documente;
– lucrul pe documente electronice, protejandu-se astfel documentele  in format de hartie;
– cautarea si regasirea rapida a documentelor in arhiva electronica;
– fluxuri automate care fac orice document usor de urmarit;
– colaborarea facila pe documente chiar si din locatii diferite;
– auditarea tuturor actiunilor suferite de un document ;
– securitatea si protectia  datelor.
EZDOCX® este o solutie de Document Management de tip SaaS dezvoltata de echipa Online Business Interaction, Microsoft Gold Partner. Dispunand de resursele si informatiile necesare, echipa OBI a creat un serviciu performant si puternic, disponibil 24 de ore din 24, adaptat la nevoile actuale ale pietei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here