Ofertele de case de vanzare in Bucuresti si avantajele in detrimentul apartamentelor

0
1197
case de vanzare Bucuresti

Cerintele de spatiu si intimitate au indreptat din ce in ce mai multi cumparatori spre vanzarile de case in detrimentul apartamentelor. Specialistii Regatta Imobiliare prezinta principalele avantaje si dezavantaje ce influenteaza vanzarile de case in Bucuresti:

 

Avantajele alegerii unei case in Bucuresti

 

Potrivit specialistilor agentiei imobiliare Regatta, segmentul de case de vanzare in Bucuresti este favorizat de spatiul asigurat si de suprafetele mai mari pe care casele le au spre deosebire de apartamente. De asemenea, curtea de care casa beneficiaza este un alt avantaj major, ce face din ofertele de case o alegere perfecta pentru o familie din aglomeratul Bucuresti.
Independenta fata de vecini, prin obtinerea discretiei si a linistii reprezinta principala motivatie ce a impulsionat vanzarea de case in dezvoltarea Bucurestiului, indiferent de contextul economic traversat.
Sub pulsul orasului, cumparatorii de case din Bucuresti au optat pentru zone cat mai aerisite, un aspect favorabil fiind si pozitionarea acestora in apropierea cladirilor de birouri.

 

Ofertele de vanzare de case in detrimentul apartmanetelor

 

Asadar, aceasta tendinta spre de cautare mai degraba in ofertele de case in detrimentul apartamentelor a contribuit la dezvoltarea unor zone precum Pipera, Sisesti sau Corbeanca, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare . Cererea pentru casele de vanzare in zonele centrale si ultracentrale nu este afectata de aceasta tendinta, o asemenea pozitionare fiind in special agreata de firme ce isi stabilesc birourile in aceste case, favorizate fiind de accesul rapid la reteaua de transport public.
Cu toate acestea, suprafata drept criteriu esential ce influenteaza vanzarea caselor in favoarea apartamentelor prezinta inconvenientul costurilor mai ridicate de intretinere, cheltuieli exprimate atat material, cat si in eforturile dedicate curateniei si mentenantei cladirii si a curtii, adesea convertite intr-o gradina, teren de joaca sau gratar.

 

Casele sunt mai sigure

 

Siguranta implica de asemenea eforturi sporite in interiorul unei case, spre deosebire de apartamentele ce pot fi securizate doar prin inchiderea usii. Dincolo de sigurata inspirata de pozitionarea casei, conditie determinanta a vanzarii dupa cum afirma specialistii Regatta Imobiliare, cumparatorii investesc adesea in tehnica de supraveghere video, sisteme de alarma sau contracte cu firme de paza.
Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important se regaseste in impozitele superioare datorate pentru case spre deosebire de apartamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here