Oferta de joburi pentru studenți în această toamnă

0
1705

Student? O mulțime de companii așteaptă să le treci pragul.

Potrivit anunțurilor postate pe bestjobs.eu, studenții pot alege în această toamnă între 442 joburi remote, 167 joburi part-time și 50 de internshipuri. Un total de 659 joburi, prin care se caută aproximativ 2.174 candidați.

Cele mai multe locuri de muncă pentru studenți se regăsesc în domeniul IT, cele mai căutate tehnologii fiind: JavaScript, Java, C++ și PHP.

Internship-urile se adresează persoanelor pasionate de HR, IT sau Marketing, preponderent în orașe ca București(26), Timișoara(9) sau Iași(4).

Pentru studenții care nu vor să renunțe la orele de curs, printre joburile part-time scoase la bătaie de către companii, se numără cele de: asistent manager, operator call-center, agent vânzări, consilier clienți – în special în sistemul bancar, operator sondaje de opinie, content editor. Toate acestea preponderent în orașe ca București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov sau Timișoara.Pentru informatii suplimentare, Hermina Man PR ManagerBestJobs Recrutare SA Email: [email protected] targ-de-joburi_96035700Tel: +40 722.678.934

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here