Carrefour întâmpină elevii de clasa I cu peste 40.000 de pachete cu rechizite, prin Operațiunea Ghiozdanul

0
1777

București, 12 septembrie 2016: Cu ocazia începutului de nou an școlar, Carrefour dorește să ureze «Bine ați venit la școală!» elevilor de clasa I care, în această toamnă, vor trece pentru prima dată pragul școlii. În perioada 12-30 septembrie, echipele Carrefour vor vizita școlile din cele 18 orașe în care grupul Carrefour operează hipermarketuri și vor oferi pachete cu rechizite unui număr de 44.936 de elevi din clasa I. În total, vor fi vizitate 614 școli din București, Brașov, Buzău, Constanța, Drobeta, Focșani, Galați, Oradea, Suceava, Iași, Târgu Jiu, Botoșani, Ploiești, Sibiu, Cluj, Brăila, Pitești si Timișoara.

 

Este o acțiune de amploare care a devenit deja o tradiție. Continuăm această frumoasă acțiune pentru că dorim să fim alături de micuţi și să le urăm succes în primul an școlar din viață! Îi vom aștepta, de asemenea, și în magazinele noastre unde îi vom surprinde cu produse și evenimente speciale pentru ei. Operaţiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica în societate, în diferite momente cheie din viața oamenilor, prin a oferi acestor copii şansa la o viaţă mai bună, cu o educație accesibilă și continuă. Campania „Operațiunea Ghiozdanul ne permite astfel, încă o dată, să demonstrăm că suntem un partener de durată în sprijinirea comunităților locale în cadrul cărora activăm”, a făcut precizări Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

 

Ajunsă la a 11-a ediţie, Operațiunea Ghiozdanul este derulată cu acordul și sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Inspectoratelor Școlare Județene.

 

 

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

 

În România, Grupul Carrefour numără 281 de magazine dintre care 30 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.poza-operatiunea-ghiozdanul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here