Octombrie este luna performantei

0
732

Cursuri deschise pe tema imbunatatirii performantei organizationale
Cluj-Napoca, 26 August 2010 – Acumen Integrat, in colaborare cu partenerul sau international, compania australiana eab group, organizeaza in luna Octombrie 2010 o serie de cursuri de pregatire in domeniul imbunatatirii performantei

 organizationale, sub egida „Octombrie este luna performantei”:

 
5 Octombrie 2010, Cluj-Napoca:
Solutii pentru imbunatatirea performantei operationale in Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM-uri)

7-8 Octombrie 2010, Bucuresti:
Indicatori Cheie de Performanta – Masurare, invatare, optimizare
 
12-13 Octombrie 2010, Bucuresti:
Managementul performantei furnizorilor – Maximizarea valorii adaugate de furnizori

Cursurile vor fi facilitate de catre Aurel Brudan, expert in domeniul optimizarii performantei organizationale si director general al eab group. Experienta sa bogata in implementarea sistemelor de management al performantei utilizand solutii precum Balanced Scorecard, Dashboard-uri operationale si Scorecard-uri functionale este completata de cercetare doctorala in domeniu si o serie de articole publicate in jurnale academice.
 
Specific acestor cursuri este combinatia unica de continut relevant bazat pe ultimele noutati in domeniu, numeroase exercitii practice si un pachet de formulare care sa asiste participantii in folosirea practica a noilor cunostinte dobandite.
Cursurile se adreseaza unui spectru larg de profesionisti: antreprenori, manageri, analisti si coordonatori indiferent de ariile functionale in care activeaza. Caracteristic lor este interesul in dezvoltarea de abilitati in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei.
Prin lansarea acestei serii de cursuri deschise, Acumen Integrat ridica standardele de instruire profesionala tehnica in Romania la un nou nivel. Calitatea materialelor, nivelul de interactivitate, suportul pentru punerea in practica si convertirea in valoare adaugata a participarii la curs formeaza impreuna un puternic instrument de schimbare disponibil profesionistilor si organizatiilor interesate in optimizarea performantei.
Paginile de prezentare a fiecarui curs si brosurile in format PDF sunt disponibile la adresa: http://www.acumen.ro Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei, managementul proiectelor si integrarea de tehnologie. Serviciile oferite cuprind consultanta manageriala, solutii de implementare, pregatire si management de proiect.

Despre

Despre eab group
eab group este o companie australiana, cu sediul in Melbourne, bazata pe cercetare inovativa care ofera solutii integrate de management al performantei in strategie, managementul performantei organizationale, business intelligence si management de proiect ajutand clientii in optimizarea valorii generate din activitatile pe care le desfasoara.

Persoana de contact:

Gabriela Grosu
Coordonator Marketing
Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360
Email: [email protected]
Website: www.acumenintegrat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here