Octavian Bellu si Mariana Bitang au revenit la lotul feminin de gimnastica al Romaniei

0
629
antrenori_gimnastica

antrenori_gimnasticaPresedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv de marti s-a decis ca lotul feminin sa fie coordonat de Octavian Bellu, Marian Bitang si directorul tehnic Anca Grigoras.

 „Ideea de baza este ca intentia federatiei a fost de a corecta niste lucruri care nu mergeau la lotul feminin, cel putin la ultimele trei competitii majore. Concluzia noastra a fost ca pana la si inclusiv la Jocurile Olimpice sa reusim sa facem o figura cat mai frumoasa si de aceea am considerat corect sa ne adunam toate fortele. Nu a spus nimeni ca il da afara pe antrenorul coordonator Nicolae Forminte, anuntul lui reprezinta o decizie personala.

Atat Octavian Bellu, cat si Mariana Bitang, au fost de acord sa vina mai aproape, sa ajute, si nu vad nicio vina in asta. Repet, nimeni nu a dorit sa-l indeparteze pe Nicolae Forminte. Nu cred ca s-a intamplat nimic spectaculos, decat ceea ce trebuia cu exceptia orgoliilor unei persoane. in urma sedintei Comitetului Executiv, noul colectiv coordonator al lotuluui feminin al Romanuiei este format din Octavian Bellu, Mariana Bitang si directorul tehnic Anca Grigoras”, a spus Stoica.

Antrenorul lotului feminin de gimnastica a Romaniei, Nicolae Forminte, a anuntat, marti, ca renunta la functia detinuta.

Octavian Bellu si Marian Bitang revin astfel dupa cinci ani la carma lotului feminin de gimnastica al Romaniei. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here