OalaCuBunatati, liderul pietei de mancare la oala, investeste 50.000 euro si intra pe piata de mancare italieneasca

0
686

OalaCuBunatati, brandul de livrare de mancare romaneasca la oala si lider al segmentului, anunta intrarea pe piata de mancare italieneasca prin incheierea unei colaborari cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti. Extinderea serviciilor a avut loc in urma unei investitii de 50.000 euro.

“Am intrat pe piata cu un concept inovator, livrare de mancare la oala si am devenit lideri pe acest segment, cu o cota de piata de 90%, fiind foarte atenti la nevoile clientilor nostri. Astfel, dorinta de a ne extinde serviciile oferite a venit ca un pas natural, iar in Trattoria Verdi am gasit un partener de incredere care are aceeasi viziune ca si noi. Dorim sa ii oferim consumatorului OalaCuBunatati o varietate cat mai mare de produse dintre care poate sa aleaga. si nu o sa ne oprim aici. Ne-am propus ca acesta sa poata comanda orice tip de preparate, gatite special pentru el, la comanda.”, a declarat Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunatati.

Cu o cifra de afaceri estimata la 2.1 milioane lei in 2014 si preconizari de 4,3 mil. lei in 2015, OalaCuBunatati apreciaza ca parteneriatului semnat cu Trattoria Verdi va aduce o crestere cu 30% a vanzarilor.

Daca pana acum in meniul OalaCuBunatati se regaseau 130 de preparate, pregatite de 12 bucatari specializati pe mancare romaneasca, dupa incheierea colaborarii cu Trattoria Verdi clientii pot alege din 160 produse. Printre cele mai cautate preparate ale bucatariei romanesti se regasesc salata boeuf, ciorba de vacuta si sarmalute din porc si se estimeaza ca, pentru bucataria italiana, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno si supele crema.

“Ne bucuram ca avem ocazia sa colaboram cu un brand atat de puternic, cum este OalaCuBunatati. Propunerea de parteneriat venita din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care romanii il au pentru bucataria italiana si suntem siguri ca noile preparate din meniul OalaCuBunatati se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gatite intr-un procent de 100% de bucatarii Trattoria Verdi si vor avea aceeasi calitate ca si produsele ce sunt servite in locatiile fizice ale brandului.”, a declarat Viorel Bacanu, Fondator Trattoria Verdi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here