Atitudinea pozitiva nu este totul, dar este inceputul!

0
816

Ai o afacere si nu esti multumit de rezultate? Iti doresti sa te dezvolti pe plan personal si profesional si sa treci la urmatorul nivel?

Daca raspunsul tau la aceste intrebari este afirmativ, te invit sa citesti acest articol.

Astazi lumea se confrunta cu o criza generalizata. Asta nu e nimic nou, dintotdeauna au fost perioade de recesiune economica.
Insa in ultimul timp am auzit tot mai multi antreprenori care se plang si se victimizeaza. Dar de fiecare data cand ii intreb ce fac in mod practic ca sa iasa din criza, primesc acelasi raspuns: Ce sa fac, astept sa treaca criza!

Ce rol are atitudinea in toata povestea asta?

Un rol foarte mare, pentru ca influenteaza foarte mult cursul vietii tale si al afacerii tale.
Daca inveti sa cultivi o atitudine pozitiva, vei descoperi ca nu ai limite in a gasi solutii la problemele tale si la problemele pe care le intampini in afacerea ta. Vei descoperi ca tu ai puterea de a rezolva orice problema.

Imi place mult un citat care spune asa: Atitudinea pozitiva este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar iți permite sa iți vezi de drum.” Jeanne Wasbro

Asta inseamna ca atata timp cat te inarmezi cu o atitudine potrivita, o sa poti sa iti vezi de drumul tau, chiar daca afara ploua si e vreme urata.
Chiar daca nu vei opri criza cu atitudinea ta pozitiva, totusi vei reusi sa indeplinesti orice obiectiv iti propui datorita atitudinii tale de invingator!

Asadar, nu uita ca atitudinea pozitiva nu este totul, dar este un inceput! O atitudine pozitiva atrage dupa sine o gandire pozitiva, sanatoasa, urmata de o actiune pozitiva si scopul urmarit de tine, rezultate pozitive.

Succesul tau si al firmei tale depinde in mare masura de atitudinea ta si de modul in care privesti lucrurile. Atata timp ca tu pornesti la drum cu o atitudine negativa, nu te astepta ca sa ai parte de rezultate pozitive.

Iti dau un exemplu ca sa intelegi mai bine. Una dintre cele mai mari griji ale antreprenorilor, atunci cand isi deschid o firma, este sa nu intre in faliment, sa nu le plece angajatii si cel mai important, sa nu ramana fara clienti. Aceasta este partea negativa, care conduce la gandire negativa urmata de actiune negativa si implicit la rezultate negative.

De ce sa nu incepi cu dreptul? De ce sa nu incepi cu o atitudine pozitiva? Cultivarea unei atitudini pozitive este doar primul pas din drumul tau catre succes. Care sunt ceilalti pasi care te vor ajuta sa ai o afacere si o viata de succes?

Daca vrei sa afli tehnicile pe care eu le folosesc in afacerea mea si in afacerile clientilor mei pentru a-i ajuta sa ajunga la succes, atunci te astept cu mare drag la Seminarul GRATUIT: „21 de Metode pentru a creşte Afacerea ta”.  In data de 11 Noiembrie 2014 voi sustine o editie speciala a acestui seminar in Bucuresti.

Clientii imi spun ca este cel mai bun seminar de dezvoltare a afacerilor din România. Asa sa fie? Tu decizi!

Pentru detalii si inscrieri: http://coaching4you.ro/evenimente/calendar-cu-evenimente/1.html

Lorand (care are o atitudine pozitiva) Soares Szasz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here