O BIJUTERIE PE ROTI!Noul model Volvo XC60 este disponibil oficial pe piața din România

0
2757

volvo-xc60-all-new-geneva-38-636x400

EIT Forum Auto estimează venituri de peste 3 milioane de euro din vânzarea

noului model Volvo XC60

 

 

București, 4 septembrie 2017 – EIT Forum Auto, unic importator al autoturismelor Volvo în România, a lansat oficial pe piaţa locală noul SUV XC60, una dintre cele mai sigure mașini realizate vreodată. Până la finalul anului, compania estimează că noul model va genera vânzări de peste 3 milioane de euro.

Fabricat în Goteburg, Suedia, noul model  XC60 este complet echipat cu tehnologie de ultimă generație și este disponibil în trei versiuni de echipare – Momentum, R Design şi Inscription – și cinci motorizări – două diesel, două pe benzină și un motor pe benzină T8 Twin plug-in hybrid. Noul XC60 are un preț de pornire de 45.930 Euro cu TVA inclus, iar EIT Forum Auto urmărește să vândă, la nivel local, 60 de unităţi din noul model până la finalul anului.

„Suntem încântați să aducem pe piața din România noul SUV XC60, mai ales după succesul înregistrat de modelul XC60 Classic. Observăm un mare potențial de cumpărare, deoarece se adresează unui consumator atent, în căutare de elemente ce simplifică șofatul, dar care oferă confort și siguranță sporită. Noul model încununează o serie de atribute despre care credem că vor fi foarte bine primite pe piața locală, așa cum s-a întâmplat și la nivel internațional”, a declarat Bogdan Huidan, Director General EIT Forum Auto, importator Volvo Cars pe plan național.

Anul trecut, EIT Forum Auto a înregistrat o cifră de afaceri de 16,43 milioane de euro, cu 30% peste nivelul din anul anterior. S-au vândut 402 maşini, în creştere cu 25% faţă de 2015. Cel mai bine vândute modele la nivel local, anul trecut, au fost SUV-urile XC90 cu 115 maşini şi XC60 Classic cu 136 de maşini. Pentru 2017, compania urmărește o creștere a cifrei de afaceri similară ultimului an.

Modelul XC60 Classic, în cei nouă ani de la lansare, a devenit cel mai bine vândut SUV din segmentul mediu din Europa, cu aproape un milion de mașini vândute la nivel global. Acesta reprezintă astăzi 30% din totalul vânzărilor Volvo la nivel mondial, ceea ce generează așteptări mari pentru lansarea noului model XC60. În România, noul model este disponibil pentru test drive la toți dealerii autorizați Forum Auto România.

Forum Auto România este importator al autoturismelor Volvo la nivel local și lucrează, în prezent, cu patru dealeri autorizați (doi în București, unul în Constanța și unul în Timișoara). Compania vizează ca până la finalul anului viitor să își lărgească rețeaua de parteneri cu noi dealeri, în Iași, Brașov și Cluj.

Pentru mai multe detalii despre noul Volvo XC60 și pentru configurarea modelului, accesați: http://www.volvocars.com/ro.

***

 

 

 

Despre Volvo

Autoturismele Volvo sunt prezente pe piață din anul 1927. Volvo reprezintă una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci auto din lume, cu vânzări de 534.332 autoturisme la nivel mondial, în 2016, în aproximativ 100 de țări.

Din 2010, Volvo Cars este deținută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China, iar în prezent are peste 31.000 de angajați în întreaga lume.

Centrele principale de producție ale Volvo Cars sunt situate în Goteburg (Suedia), Ghent (Belgia), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zbangjiakou (China), iar piesele în Olofström (Suedia).

În România, autoturismele Volvo sunt distribuite de compania EIT sucursala Forum Auto, companie cu aproape 20 de ani de activitate pe piața locală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here