LA IFA 2017, TELEVIZOARELE LG VOR FI ÎN CENTRUL ATENȚIEI

0
1346

Televizoarele premiate OLED conduc piața redării de imagini
pentru toate tipurile de conținut

 

Televizoarele LG nou-lansate la IFA 2017 ilustrează parteneriate puternice ce folosesc tehnologii de la companii de renume, precum Dolby®, Technicolor și Bang & Olufsen.

 

LG prezintă cele mai noi televizoare OLED cu Technicolor Expert Mode, ce afișează culori optimizate de către experții în coloristică de la Technicolor care lucrează cu majoritatea conținutului premium de la Hollywood. Modul Expert Technicolor va fi disponibil în meniul de setări de imagine al tuturor televizoarelor OLED LG, începând din octombrie 2017. LG lucrează, de asemenea, și la adoptarea Modului Expert Technicolor în cadrul televizoarelor sale SUPER UHD din 2017.

lg-signature-tv-3

Televizoarele OLED LG sunt recunoscute pentru performanța lor superioară, fiind folosite de către Technicolor drept ecrane de referință pentru consumatori în cadrul producției versiunilor pentru difuzare TV ale filmelor majore hollywoodiene și serialelor TV. Această recunoaștere din partea Technicolor verifică afirmația LG conform căreia televizoarele sale OLED permit utilizatorilor să se bucure de o experiență de vizionare premium.

 

Totodată, colaborarea dintre LG și Bang&Olufsen, două companii emblematice de produse home entertainment a produs un televizor de neegalat în privința calității imaginii, sunetului, design-ului și măiestriei construcției – BeoVision Eclipse.

Noul televizor BeoVision Eclipse, care va împinge limitele experienței televizoarelor premium, reprezintă începutul și însăși esența parteneriatului strategic dintre LG și Bang & Olufsen, companie cu o moștenire puternică în domeniul sunetului și design-ului, anunțat pentru prima dată în martie 2016. Tehnologia revoluționară OLED de la LG continuă să uimească experții și consumatorii deopotrivă, iar estetica de design și precizia acustică ale Bang & Olufsen continuă să incite entuziaștii audio din toată lumea. Uniunea dintre tehnologia OLED de la LG, cu o calitate superioară a imaginii și un negru perfect redat, și abordarea sofisticată a Bang & Olufsen în domeniul audio se reflectă vizibil în minunatul BeoVision Eclipse. Produsul final, după cum vor vedea vizitatorii IFA 2017, este o adevărată operă de artă.

 

La IFA 2017, LG va mai demonstra puternicele capacități de randare 4K HDR a jocurilor obținute de televizoarele sale OLED, în combinație cu Xbox One S de la Microsoft și Forza Horizon 3 de la Turn 10. Gamer-ii serioși vor beneficia de un defazaj de input de doar 21,3 milisecunde, pentru ca informația să ajungă de la controller până la ecran aproape instantaneu, datorită Modului de Joc HDR de pe televizoarele OLED de la LG.

 

Toate televizoarele LG OLED și SUPER UHD din 2017 dispun de funcția Active HDR, ce oferă imagini mai luminoase și umbre mai detaliate atunci când afișează conținut HDR. Active HDR permite televizoarelor LG să proceseze filmul scenă cu scenă, inserând informații dinamice acolo unde este nevoie.

 

LG va demonstra la IFA pentru prima dată funcțiile îmbunătățite de control vocal pentru Alexa, pe un televizor LG conectat la un difuzor Amazon Echo. Având în vedere compatibilitatea Amazon Alexa cu televizoarele webOS ale companiei, vizitatorii IFA vor putea da comenzi vocale difuzorului Amazon Echo pentru a controla funcții TV precum selecția canalelor, volumul, comenz

ile direcționale, căutarea de conținut și lansarea aplicațiilor pentru smart TV, totul fără butoane și fără telecomandă.

 

Uimitorul televizor LG SIGNATURE OLED TV W și-a făcut săptămâna trecută debutul la IFA. Această uimitoare realizare inginerească a primit cea mai mare colecție de premii TV la CES 2017, câștigând premiul Best of the Best al anului. Alt televizor OLED important este LG E7, primind recunoaștere universală din partea industriei de profil de pe ambele maluri ale Atlanticului. Acesta a fost încoronat 2017 King of TV în cadrul celei de-a XIV-a ediții anuale a CE Week TV Shootout din New York, și a fost recunoscut de către Asociația Europeană de Imagine și Sunet ca fiind Cel mai bun televizor OLED.

 

“Ne bucurăm să ne putem expune superioarele televizoare ale anului 2017 la IFA, oferindu-le vizitatorilor oportunitatea de a experimenta personal performanțele lor de neegalat,” a declarat Brian Kwon, președinte al LG Electronics Home Entertainment Company. “Parteneriatele cu nume respectabile, precum Technicolor și Dolby, demonstrează angajamentul LG de a împinge constant limitele tehnologiei TV.”

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KoreaStock Exchange: 066570.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 75,000 de angajaţi în cele 118 birouri din întreaga lume. Cu vânzări globale de 47.9 miliarde USD în 2016, LG este o companie alcătuită din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution şi Vehicle Components. LG Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare, dispozitive mobile, aparate de aer condiţionat, maşini de spălat și frigidere de pe piaţa mondială. LG este Partenerul Anului ENERGY STAR® în 2016. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.LGnewsroom.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here