O adolescenta de 16 ani, a carei mama este romanca, data disparuta in urma atacurilor din Norvegia

0
683
police-banda-restrictie

police-banda-restrictieO adolescenta in varsta de 16 ani, a carei mama este romanca, din Codlea, judetul Brasov, este data disparuta in urma atacurilor din Norvegia.Potrivit lui Erwin Albu, consilier local din Codlea, Karin Elena Holst, a carei mama este din Codlea,

iar tatal este norvegian, este una dintre persoanele date disparute in urma atacului armat de pe insula Utoya.

„Karin Elena Holst se inscrisese in urma cu mai multe luni in organizatia de tineret a Partidului Laburist din Norvegia, care organiza o conferinta cu peste 600 de tineri pe insula din Oslo unde teroristul , imbracat in uniforma de politist, a inceput sa traga in cei prezenti. in acele momente, Karin si-a contactat familia telefonic, spunand ca se trage in ei, convorbirea intrerupandu-se brusc. De vineri nimeni nu mai stie nimic despre Karin”, a spus Albu.

Karin Elena Holst s-a nascut in 18 august 1995 in Norvegia, iar in ultimii ani isi petrecea vacantele in municipiul Codlea, unde se afla familia din partea mamei.

Joi, in centrul orasului Codlea va avea loc, de la ora 19.00, o actiune de comemorare organizata de prietenii si familia lui Karin pentru victimele atacurilor din Norvegia.

Ultimul bilant al atacurilor din Norvegia indica 76 de morti. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here