Numai la Liberty Center: un panou de escalada comercial, unic in Bucuresti

0
807

Liberty Center a inaugurat de curand un panou de escalada comercial amplasat la etajul al doilea al complexului. Panoul propune vizitatorilor o experienta unica in Bucuresti, fiind singurul panou artificial de escalada disponibil intr-un centru comercial.
Initiativa apartine firmei Magic Aventura si se doreste o modalitate alternativa de petrecere a timpului liber pentru copii, adolescenti si adulti, propunand vizitatorilor un mod activ de a-si pune la incercare aptitudinile fizice si spiritul de aventura. Panoul are la baza un concept original, de castel medieval, ce se inalta pe fondul unui cer senin, fiind amplasat intr-o incapere cu peste 650 mp de pictura executata manual.
Panoul are o inaltime de 9 m, o suprafata catarabila de 50 mp si dispune de peste 600 de prize. Escalada se face in totala siguranta, asigurat in coarda, toate echipamentele fiind certificate. Panoul are un grad de dificultate 6, un grad destul de ridicat in escalada, si este accesibil copiilor cu varste mai mari de 5 ani, precum si tinerilor si adultilor.
Accesul la panou se face prin spatiul de joaca pentru copii. Pentru cei care nu au incercat niciodata acest sport, se asigura cursuri de instruire pe grupuri de varsta. Costul unei sedinte de escalada este de 10 lei si cuprinde 3 ascensiuni.
De la inaugurare, panoul de escada a gazduit mai multe competitii pentru copii. S-a desfasurat deja prima editie a “Cupei scolilor” de escalada, la care au participat aproape 100 de elevi cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani. Vor fi organizate noi concursuri pentru cei dornici de aventura incepand cu 24 aprilie, cand va avea loc etapa a doua a “Cupei scolilor”, iar concursul se va derula pe parcursul intregului an 2010.
Numai la Liberty Center, in spatiul de la Magic Aventura, adolescentii si adultii, dar si copiii cu inaltime de peste 1,5 m, dornici de experiente inedite 3D, se pot urca in giroscop, un aparat de antrenament pentru piloti. Aparatul suporta o greutate maxima de 110 kg, iar costul unei ture de antrenament de 3 sau 5 minute este de 10 lei.
Spatiul de joaca de la etajul al doilea al complexului cuprinde o multime de alte atractii pentru copii si adolescenti. Astfel, pentru copii s-a construit un panou de escalda de 2,5 m, cu o suprafata de 8 mp, pictat manual, cu spatiu de aterizare pe saltele si coborare pe doua tobogane. Copiii mai micuti pot gasi aici si alte alternative de joaca: cele doua tobogane gonflabile, trenuletul sau clovnul cu bile. Tot aici au loc o multime de activitati tematice, auditii, expozitii de fotografie si pictura, vizionari de filme documentare, ateliere de desen, constructii cu cuburi etc.
Spatiul de joaca gazduieste o data la doua saptamani spectacole de teatru de papusi pentru copii. Se doreste realizarea chiar a unei stagiuni intreagi cu spectacole saptamanale, impreuna cu actorii Teatrului Ion Creanga.
Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la [email protected] sau la 0723250044, 0729609102. Persoana de contact: Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here