Novensys sustine reciclarea echipamentelor electronice

0
679

Bucuresti, 9 decembrie 2010. Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managamentul informatiei din Romania, se alatura campaniei Ecotic „Scoate monstrii din birou”, o campanie de reciclare a echipamentelor electrice si electronice uzate.
Astfel, Novensys incurajeaza reciclarea imprimantelor termice si a terminalelor mobile oferind o reducere substantiala pentru inlocuirea acestora cu echipamente noi de la furnizorii traditionali Novensys.

 Oferta este valabila in perioada 1-31 decembrie, iar reducerile pentru noile echipamente sunt de 55% pentru imprimantele termice si 50% pentru terminalele mobile. 
Pentru a beneficia de oferta trebuie doar sa contactati echipa Novensys, la adresa [email protected] sau la numerele de telefon +4 0312281266, +4 0740221347 si sa comunicati comanda. Ulterior, Ecotic va colecta echipamentele uzate, iar Novensys va expedia noile echipamente la preturile speciale. Echipamentele schimbate nu sunt rascumparate sau evaluate, ci preluate.
Campania are in vedere colectarea selectiva, corecta si ecologica a deseurilor rezultate de pe urma casarii echipamentelor electrice si electronice. Depozitate, acestea se transforma in timp in “monstrii” care afecteaza mediul inconjurator si sanatatea angajatilor.

Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Premium Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii  Zebra, Datalogic, Printronix si Psion Teklogix. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence.
ECOTIC este o asociatie profesionala non-profit, independenta si neguvernamentala care  are drept scop protejarea mediului inconjurator prin preluarea responsabilitatilor ce revin producatorilor sau tertilor ce actioneaza in numele lor privind realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), inclusiv raportarea modului de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. in 2009, ECOTIC a colectat o cantitate totala de deseuri electrice si electronice de 10.500 tone.
www.novensys.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here