NOUTATI PRIVIND TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA – TOP 2013 –– EDITIA XXII

0
755
top-10-moneda

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si “Oameni si Companii”, organizeaza in data de 28 octombrie 2014 „Topul National al Firmelor Private din Romania – TOP 2013”, cel mai amplu eveniment anual dedicat mediului de afaceri cu capital privat din Romania. Aflat la a XXII-a editie, evenimentul este inclus in campania „Saptamana europeana a IMM-urilor”, editia 2014, coordonata de catre Directia Generala intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene. Topul National al Firmelor Private din Romania se bucura de recunoastere la nivel european si international, in cele mai inalte foruri ale organizatiilor patronale de profil, Uniunea Europeana a Artizanatului si a intreprinderilor Mici si Mijlocii – UEAPME si Asociatia Mondiala a intreprinderilor Mici si Mijlocii – WASME.

Peste 800 de reprezentanti ai celor mai performante companii cu capital privat din Romania, ai autoritatilor locale si mass mediei sunt invitati sa participe, incepand cu ora 10:15, la Palatul Parlamentului, Sala Al.I.Cuza, la festivitatea de premiere. Invitat special este dl. Peter Faross, secretar general al Uniunii Europeane a Artizanatului si a intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME).

“Pe baza rezultatelor financiare declarate in bilantul contabil incheiat la 31 decembrie 2013, un numar de 605.646 companii au fost luate in calcul la realizarea celei mai ample, riguroase si detaliate analize a performantelor mediului de afaceri din Romania” a precizat Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR. Principalele criterii de selectie au fost prezenta capitalului privat, profitabilitatea, conditia de a avea minimum un angajat si o cifra de afaceri mai mare decat profitul brut. „Doresc sa felicit societatile pentru ca au reusit sa deruleze afacerile in conditii de performanta, ca au reusit sa furnizeze in continuare produse si servicii, sa mentina si / sau sa creasca numarul de locuri de munca din firmele pe care le manageriaza, sa plateasca taxe si impozite absolut necesare functionarii societatii romanesti”, a adaugat Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu.

Indicatorii utilizati pentru departajarea celor mai performante companii sunt IPGA –performanta globala in afaceri, productivitatea, cifra de afaceri si profitul brut. in fiecare an se realizeaza:

· Clasamente Generale la nivel national (pe categorii: micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) in functie de productivitate, profit brut, cifra de afaceri si performanta globala in afaceri
· Clasamentul National pe domenii de activitate – cod CAEN (micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate)
· Clasamentul Regional (micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) in functie de productivitate, profit brut, cifra de afaceri si performanta globala in afaceri.
Se vor acorda mai multe categorii de premii pentru performante calitative si /sau cantitative deosebite, dintre care mentionam:
· Premiile din partea Asociatiei Mondiale a IMM-urilor – WASME
· Premiile din partea Uniunii Europene a Artizanatului si a IMM-urilor (UEAPME)
· Premiile Speciale la nivel national
· Premiile pentru excelenta in afaceri.

Partenerul principal al evenimentului este Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Partenerul exclusiv al evenimentului pentru domeniul asigurarilor este Groupama Asigurari SA. Partenerii evenimentului sunt: YMENS, FRC, CEZ, Transfond. Partenerii gold ai evenimentului sunt: Star Storage, Ford.
Sponsorii evenimentului sunt: Astra Vagoane Calatori SA, SC. Agroindustriala Bucium SA – IASI, Zarea, Benvenuti, Ara Shoes, Star Storage, SC Luca Moldoveanu SRL, Coral Impex SRL, Caranda Baterii.

Evenimentul este sustinut de immromania.ro, administratie.ro, machiavelli.ro si comunipedia.ro.
Partnerii media principali sunt The Money Channel TV, National TV si N24Plus.

Partenerii media ai evenimentului sunt urmatorii: Adevarul, Avocatnet.ro, Apulum 94, Bursa, Best Communities, Bestjobs.ro, Businessavenue.ro, Business24.ro, Business-Adviser.ro, Business Point, Business Woman, Calendarevenimente.ro, Centruldepresa.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Conso.ro, Curierul National, Economistul, Ecomunicate.ro, Efin, finantare.ro, firme.ro, Foreign Policy, Hotnews.ro, Intreprinzatori.ro, Lege5, Legal magazin, livepr.ro, Manager.ro, managemenetulproiectelor.ro, Media Bloc, Media Trust, Nastratin, plandeafacere.ro, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Antena Satelor, Radio Romania Regional, Risco.ro, Red House, simonastraton.ro, Smartfinancial.ro, superlege.ro, Spin Media, Top Business, ziare.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here