Noutăţi în Bucureşti Mall – Vitan

0
1577

 

București, 18 septembrie 2020 – Primul centru comercial modern din România te așteaptă cu noutăți în această toamnă. Pentru început, numeroase magazine au fost renovate pentru tine. GANT, celebrul brand de fashion, care oferă experienţa absolută a hainelor casual de înaltă calitate, beneficiază acum în București Mall – Vitan de o suprafaţă de peste 70 de metri pătraţi. Sensiblu, a cărui misiune este să contribuie, alături de parteneri, la creşterea calităţii vieţii oamenilor, este acum disponibil în primul centru comercial modern din România cu o suprafaţă mai mare, de 168 de metri pătraţi și un concept nou. Cât despre Amazing Jewelry, al cărui ADN e compus din bijuteriile care transmit emoții, reflectă fidel personalitatea celor care le poartă și fascinează printr-un design delicat cu mixuri inventive, acest magazin a trecut printr-un proces de renovare şi e gata să îşi întâmpine clientela cu un vibe nou.

 

București Mall – Vitan a fost un pionier şi în ceea ce priveşte măsurile de prevenţie anti-COVID, implementând şi unele suplimentare. Şi food-court-ul, şi terasele exterioare operează în deplină siguranţă, aşteptându-şi vizitatorii să se înregistreze şi să se informeze prin scanarea QR code-ului de pe mese. Acestea sunt igienizate regulat cu soluţii speciale de dezinfectare şi pot găzdui cel mult şase persoane simultan, impunându-se păstrarea distanței de doi metri între scaunele de la mesele vecine. Masca va fi pastrată pe față până în momentul consumării alimentelor. Desigur, pentru cei care frecventează food-court-ul şi terasele exterioare ale București Mall – Vitan au fost amenajate culoare unice de circulare.

 

Doar în București Mall – Vitan fashionistele pot găsi o varietate unică de creaţii ale designerilor români. Principalul proiect dedicat susţinerii lor din retailul românesc, Designers Boutique, face din centrul comercial o destinaţie de shopping unică. Astfel, București Mall – Vitan a devenit adevăratul  acasă pentru cei mai consacraţi și talentați designeri români.  Magazinul pune la dispoziţia iubitoarelor de modă produse semnate de 20 de creatori români – printre care Laura Olaru, Dana Dinu, Izabela Măndoiu, Catch Michelle, Aer Wear, Kinga Varga, Liudmila Storojuc, Georgette, MISS MARY A LITTLE, Luviane Atelier de Parfumerie, GNA. Designerii îşi aşteaptă clientele cu haine şi accesorii pline de inspiraţie.

 

 

 

 

 

 

 

Despre București Mall – Vitan

 

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară.

 

 

###

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here