Noul Consiliu de Administraţie al Depozitarului Central

0
1340

Autoritatea de Supraveghere Financiară a validat, în data de 18.04.2019, noua componenţă a Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central, respectiv pe:

Domnul Mihai Fercală, doctor în ştiinţe economice, deţine funcţia de Preşedinte Executiv şi Director General al SIF Transilvania. Absolvent al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Facultatea de Ştiinţe Economice, domnia sa a fost ales, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central.

Doamna Claudia Ionescu a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori. Deţine funcţia de Director Direcţia Titluri în cadrul BRD – Groupe Societe Generale şi este Secretar General al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti.

Doamna Cecilia Manta, absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Planificare şi Cibernetică Economică, deţine funcţia de Şef Serviciu Guvernanţă Corporativă din cadrul SIF Moldova şi a deţinut funcţia de membru al Consiliului de Administraţie de la înfiinţarea Depozitarului Central.

Domnul Cristian Buşu, doctor în ştiinţe economice, a obţinut un Master în Business Administration la Hofstra University New York, a absolvit State Univesity of New York şi este Conferenţiar Universitar la Academia de Studii Economice Bucureşti. De asemenea, domnul Cristian Buşu este Vicepreşedinte şi Director General Adjunct al SIF Oltenia.

Domnul Robert Pană a absolvit facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. În prezent este Consilier Juridic în cadrul SSIF Swiss Capital şi Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti.

Domnul Laurenţiu Riviş a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”, iar în prezent deţine funcţia de Director în cadrul SIF Banat Crişana.

Domnul Adrian Simionescu, doctor în ştiinţe economice şi absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comerţ, este Preşedinte şi Director General al SSIF Vienna Investment Trust.

Domnul Adrian Tănase, absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi membru al CFA Institute este Director General al Bursei de Valori Bucureşti.

Domnul James William Turnbull a absolvit University of New South Wales, Australia. În prezent deţine funcţia de Associate Director Local Currency Capital Market în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here