ELKO distribuie în România noul switch KVMP 4K de la ATEN pentru operațiuni multi-view

0
1224

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, a extins seria de echipamente ATEN disponibile în ofertă prin adăugarea modelului CM1284 – un nou switch KVMP conceput pentru activități multi-view.

Aplicații precum: supravegherea video, camerele de control sau centrele de comandă – lucrează, în general, cu un volum uriaș de informație video, iar una dintre provocările cu care se confruntă este capabilitatea de a monitoriza și gestiona într-un mod eficient datele. De cele mai multe ori, în astfel de scenarii de utilizare, sunt folosite sisteme multiple, iar instrumentele de control și posibilitatea de a comuta rapid între ele sunt esențiale pentru a obține rezultate optime, care să permită luarea deciziilor corecte în timp util. Ținând cont de aceste aspecte, ATEN – furnizor major de soluții de conectivitate IT și de administrare – a lansat switch-ul KVMP CM1284, conceput special pentru mediile de activitate axate pe operațiuni multi-view.

“În condițiile unei societăți bazate pe date, cu o evoluție rapidă, specialiștii și profesioniștii au nevoie frecvent să comute controlul de la un computer la altul, pentru a folosi simultan informațiile furnizate de sisteme diferite. În calitate de furnizori de soluții cu o experiență vastă în domeniile audio-video și IT, suntem mândri de introducerea modelului ATEN CM1284 în oferta de produse KVM multi-view. Integrând mai multe funcții pentru a putea îmbunătăți eficiența, noul ATEN CM1284 simplifică enorm monitorizarea și controlul în timp real pentru operatorii de sisteme multiple, deschizând totodată noi orizonturi pentru soluțiile KVM multi-view ATEN”, a spus Kevin Chen, Președinte ATEN International.

Prevăzut cu 4 porturi USB și interfețe HDMI cu suport 4K, ATEN CM1284 asigură afișare duală 4K și permite comutarea rapidă și intuitivă între surse multiple, pentru a răspunde cererii în creștere de soluții de monitorizare și control în timp real, cu minimum de efort. Mai mult decât atât, cele 2 ieșiri video asigură maximum de flexibilitate, căci una dintre ele poate fi utilizată în modul Quad View, Picture in Picture (PiP), Picture by Picture (PbP) sau Picture on Picture (PoP), în timp ce cealaltă poate fi utilizată în modul Full Screen. În acest fel, utilizatorul beneficiază de libertate deplină la comutarea între surse, ceea ce transformă echipamentul în soluția adecvată pentru orice scenariu de utilizare, indiferent de complexitate sau particularități.

Dincolo de versatilitate și de calitatea video deosebită garantată de suportul 4K, noul switch ATEN CM1284 este caracterizat și de soluții care simplifică operarea și îmbunătățesc eficiența. Astfel, controlul intuitiv este garantat prin implementarea tehnologiei proprietare ATEN Boundless Switching. Aceasta permite utilizatorului să comute între mai multe surse de semnal din ferestre diferite prin simpla deplasare a cursorului mouse-ului. Drept urmare, utilizatorul poate accesa și controla extrem de simplu și rapid sistemul dorit. Totodată, este asigurată capabilitatea de extindere a soluției, prin adăugarea suportului pentru configurații Daisy Chain și cascadă. Astfel, în cazul unei configurații Daisy Chain, CM1284 permite controlarea din aceeași consolă a până la 3 dispozitive suplimentare de același fel sau de tip CM1164A. De asemenea, este permisă instalarea în cascadă pentru până la 2 niveluri, ceea ce permite controlul centralizat a până la 16 surse de semnal.

ATEN CM1284 este disponibil în România prin rețeaua partenerilor autorizați ELKO, care, prin această extindere de portofoliu, își respectă angajamentul de a veni permanent în sprijinul profesioniștilor și integratorilor de soluții, furnizându-le cele mai noi echipamente, care să răspundă într-un mod cât mai eficient provocărilor prezentului și viitorului.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here