Noi initiative la TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI

0
1049

Pentru toti cei care au ratat ofertele “early-booking” din luna ianuarie, mai exista o sansa: Targul de Turism al Romaniei, desfasurat la Romexpo in perioada 14-17 martie, va prezenta tuturor persoanelor aflate in cautarea vacantei perfecte o gama variata de oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie.

Editia din aceasta primavara a Targului de Turism se anunta, inca de pe acum, mai grandioasa ca niciodata: in cele 6 pavilioane destinate evenimentului, vor participa peste 250 firme, din peste 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania. Cu aceasta ocazie vor fi lansate si noi programe: de la „city break in Romania”, la pachete pentru seniori, tabere pentru copii, pana la circuite exclusiviste. In plus, pentru toti vizitatorii, firmele participante vor pregati concursuri cu premii importante, materiale de prezentare, astfel incat, toti participantii sa se simta deja mai aproape de vacanta visata.

Intrucat in acest an ziua de 1 Mai va coincide cu saptamana Sarbatorilor Pascale, patronatele hoteliere impreuna cu agentiile de turism au pregatit deja pachete speciale care vor fi promovate de catre Asociatia Litoral – Delta Dunarii prin participarea la Targul de Turism al Romaniei, unde Litoralul Romanesc si Delta Dunarii vor fi DESTINATIA VEDETA. Astfel, pentru perioada 30 aprilie – 07 mai, preturile pornesc de la 60 de lei de persoana/noapte la hotelurile de 3*, de la 100 de lei de persoana/noapte la hotelurile de 4* si de la 229 de lei/persoana pe noapte la hotelurile de 5*, in functie de serviciile pe care le ofera fiecare unitate de cazare.

In premiera la Targul de Turism al Romaniei, Primarul Radu Stefan Mazare va fi prezent alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale din Mangalia, Eforie, Navodari, ai consiliilor judetene Constanta si Tulcea si, nu in ultimul rand, patronatele hoteliere din cele doua destinatii. Pentru vizitatori si expozanti va avea loc un show incendiar, ce va promova in special Fashion Summer Festival si Festivalul Antic Tomis, cele doua evenimente de exceptie ale Sezonului de vara 2013.

De asemenea, la Targul de Turism al Romaniei va avea loc si Simpozionul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc 2013.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

14 – 16 MARTIE 2013 intre orele 10.00 – 18.00

17 MARTIE 2013 intre orele 10.00 – 16.00

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

Pentru mai multe resurse va rugam accesati:

Acasa

Facebook: TTR ROMEXPO – Targul de Turism al Romaniei, primavara 2013

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei la ROMEXPO va avea loc si Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – TMA si Targul de Produse Traditionale I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here