Noi acuzatii pentru directorul FMI: O jurnalista povesteste cum Dominique Strauss-Kahn ar fi incercat sa o violeze in 2002

0
453
dominique-strauss

dominique-straussDirectorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat si inculpat la New York pentru agresiune sexuala, tentativa de viol si sechestrare de persoane, ar fi incercat sa agreseze sexual o femeie in 2002, relateaza Le Parisien, in editia electronica.

Jurnalista si romanciera Tristane Banon a povestit intr-o emisiune televizata ca in 2002 un om politic a incercat sa o violeze. Emisiunea a fost difuzata in februarie 2007. Tanara a oferit numele agresorului, dar acesta a fost bruiat de producatorul emisiunii.

Tanara femeie, care in prezent are 31 de ani, a povestit ca l-a contactat pe Dominique Strauss-Kahn pentru prima sa carte. „Totul s-a petrecut foarte urat. Cimpanzeul in rut”, a rezumat ea la inceputul secventei. intrevederea a fost dezamagitoare.

Tristane Banon povesteste ca pentru interviul inregistrat, el „a vrut sa ii tina mana pentru a raspunde, apoi bratul”. „Am sfarsit prin a ne bate, ne-am batut pe jos, l-am lovit cu piciorul, el mi-a desfacut sutienul, a incercat sa imi scoata blugii (…). Cand ne luptam, am rostit cuvantul «viol» pentru a-l speria, dar acest lucru nu l-a speriat”, a declarat ea.

Tristane Banon afirma ca a depus o plangere pentru agresiune sexuala si a solicitat un avocat „foarte cunoscut care avea un intreg dosar impotriva lui”. Dar nu a mers mai departe. ” Nu am indraznit, nu voiam sa fiu pana la sfarsitul vietii tanara care a avut o problema cu un om politic”, a declarat ea. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here