Neocity Group finalizeaza al doilea exit de succes din Romania prin vanzarea City Park Mall of Constanta

0
1099

Asistat de Colliers International, Neocity Group a vandut catre NEPI (New Europe Property Investors) centrul comercial cu o suprafata de aproximativ 29,000 m2 din Constanta, in cadrul unei tranzactii de €81 milioane de euro incheiate la finalul anului trecut. City Park Mall of Constanta a fost livrat in 2008 intr-o zona cheie din Constanta si gazduieste chiriasi de renume cum ar fi Cora, Zara, Bershka, Pull & Bear, Koton, LC Waikiki, Mango si Domo.

Tranzactia City Park Mall of Constanta reprezinta al doilea exit notabil al grupului Neocity pe piata din Romania, dupa tranzactia-pionierat de vanzare a cladirilor de birouri Neocity Tower I si II din centrul de afaceri al Bucurestiului.

Referitor la strategia viitoare a grupului israelian pe piata din Romania, Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group in Romania declara: “Am reusit sa dezvoltam si sa gestionam City Park Mall of Constanta cu o rezistenta remarcabila in contextul mediului economic dificil si al unei piete dure. Suntem incantati ca am realizat unul dintre cele mai performante centre comerciale din Romania si ca am reusit sa dezvoltam relatii de lunga durata cu chiriasii, partenerii nostri, si nu in ultimul rand cu vizitatorii centrului comercial. Mergand mai departe, avem incredere ridicata in viitorul pietei din Romania si, ca atare, suntem in cautare activa de noi oportunitati de a investi aici”.

In ce priveste impactul acestei tranzactii asupra pietei locale, Robert Miklo, Associate Director in cadrul departamentului de Investitii al Colliers International Romania sustine: “Vanzarea City Park Mall reprezinta cea mai mare tranzactie pe segmentul de retail si a doua cea mai mare tranzactie realizata intr-o singura faza din piata imobiliara din ultimii 5 ani. City Park este un activ exceptional, cu potential de dezvoltare si in viitor, fiind astfel o oportunitate convingatoare de investitie. Trazactia reprezinta totodata un vot de incredere acordat pietei, care devine o tinta tot mai atractiva pentru investitori.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here