Neagoe: Piturca si tot staful au plecat de la Steaua

0
631
victor-piturca

victor-piturcaEugen Neagoe, colaboratorul antrenorului Victor Piturca, a declarat duminica la sport.ro ca fostul seletioner si tot staful sau au parasit conducerea tehnica a echipei Steaua, adaugand ca este pacat ca nu mai pot continua proiectul inceput cu doua luni in urma.

 „Este foarte clar ca nu mai suntem la Steaua, nu mai putem sa continuam ce am inceput acum doua luni de zile. Este pacat pentru ca in aceste trei etape s-a vazut o schimbare si, cred eu, una in bine a echipei. si suporterii au fost alaturi de echipa. Domnul Piturca a fost deranjat de acele aparitii de miercuri la toate posturile de televiziune ale domnului Becali. A dat dumnealui niste declaratii vizavi de domnul Piturca, vizavi de Tataruseanu, ca Steaua trebuie sa castige Europa League, ca la Brasov va fi 2-0 la pauza, mai multe. Domnul Piturca a avut o conventie cu domnul Becali sa nu faca astfel de declaratii. S-ar putea sa faca si domnul Piturca o conferinta de presa. O sa urmaresc in continuare foarte atent ce se va intampla la Steaua, in primul rand sunt jucatorii pe care domnul Piturca si noi i-am adus la Steaua”, a spus Neagoe.

Tehnicianul a afirmat ca Piturca i-a cerut sa insoteasca echipa in meciul de la Brasov.

„Eram cu domnul Piturca la el in birou si mi-a spus: «Eugene vreau sa mergi cu echipa la Brasov». Mi-a mai zis ca este pacat sa nu fim alaturi de echipa. Am vorbit cu el de trei-patru ori inainte de meci. Nu mai are nicio importanta daca am vorbit si in timpul meciului. Toti ne-am dorit sa castigam la Brasov, inclusiv domnul Piturca, si ne-a despartit doua minute sa-l castigam”, a adaugat Neagoe.

Eugen Neagoe a precizat ca a fost inscris la federatie ca antrenor principal al Stelei si ca va mai putea sa activeze la o alta echipa din Liga I.

„Din cate stiu, putem sa antrenam din nou in Liga I, pentru ca s-a schimbat putin regulamentul si poti sa activezi la doua echipe intr-un an competitional. Eu la federatie am fost inscris ca antrenor principal”.

Neagoe considera ca patronii de cluburi nu trebuie sa-si critice jucatorii si nici sa-i laude: „Cred ca nu este foarte bine cand patronul unui club – si nu vorbesc numai de Steaua, ci de orice echipa din fotbal – sa aparem la televizor si sa criticam jucatorii. De foarte multe ori le facem rau si cand ii laudam. asta este punctul meu de vedere si mai sunt si niste principii ale domnului Piturca pe care nu si le-a incalcat niciodata si nici nu si le va incalca. Cred ca la Steaua se puteau face lucruri frumose. Reusisem sa cream o echipa unita, un grup foarte unit, ceea ce conteaza in fotbal foarte mult”.

Eugen Neagoe nu a vrut sa raspunda daca avea o cota din garantiile pe care i le-a cerut Piturca patronului Gigi Becali.

Managerul general Victor Piturca, alaturi de Eugen Neagoe si Gabriel Boldici, a demisionat de la Steaua in urma unui diferend cu finantatorul stelist Gigi Becali. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here