Ne mor copiii in tari straine si unii zic c-asa e bine!

0
2891

O stire scurta difuzata pe AGERPRES ne-a dat fiori si ne-a pus pe ganduri:Patru militari din Batalionul Protecția Forței „Rechinii Albi” au fost răniți duminică, 25 septembrie, în jurul orei 10.30, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan, informează un comunicat de presă al MApN.

Potrivit sursei citate, după securizarea zonei, militarilor li s-a acordat primul ajutor și au fost evacuați la spitalul militar din Baza Aeriană Kandahar.

Sublocotenentul Florin Oprea, plutonierul Eduard-Vlad Romilă, caporalul Marcel Neagu și soldatul Costică-Victor Tarnovschi sunt supravegheați de medicii spitalului bazei, fiind în stare stabilă. Conducerea Batalionului a asigurat condițiile pentru ca militarii să intre în legătură, prin telefon, cu familiile lor.

Ministrul Apărării Naționale și șeful Statului Major General sunt informați permanent despre situația militarilor. Toate măsurile sunt întreprinse pentru asigurarea celor mai bune condiții de tratament și îngrijire a celor patru militari răniți, se mai arată în comunicat.

AGERPRES/(AS—autor: Mihaela Tudorache, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) Sec, concis, fara suflet, ca orice comunicat al unei agentii de presa care se respecta, dar nimeni nu ne spune ce drama se ascunde aici.Incercam noi sa ne imaginam ce mame disperate, ce sotii indurerate si ce copiii necajiti lasa in urma acest „fapt divers” Oare merita?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here