NBGI PE si Pointpark Properties Romania au semnat un contract de colaborare pentru Arad Business Park

0
677

PointPark Properties (P3) a semnat un contract de colaborare cu NBGI Private Equity Limited, avand ca obiect prestarea de servicii de dezvoltare si inchiriere pentru Arad Business Park. Acest parc industrial, dezvoltat pe o suprafata de 6.5 hectare, ofera 40,000 m2 de spatii construite dedicate activitatilor de industrie usoara, logistica si distributie. Locatia strategica in apropiere de centrul orasului (2.5 km) si de granita cu Ungaria (50 km) reprezinta cateva dintre avantajele parcului industrial. Parcul este usor accesibil atat pe sosea, cale ferata cat si cu mijloacele de transport in comun. Un alt plus este prezenta unui supermarket adiacent parcului.

“Administrarea Arad Business Park reprezinta o oportunitate pentru P3. Acesta este al doilea proiect al P3 de la intrarea pe piata din Romania. Parcul ofera in prezent 16,200 m2 de spatii pentru depozitare si pentru birouri, disponibile pentru inchiriere imediata, la care se adauga 20,000 m2 de teren dedicat proiectelor de tip  Build-To-Suit,”  a declarat Craig Maguire, Managing Director P3 Romania. “Spatiile pot fi adaptate in functie de nevoile clientilor, incluzand amenajarea de spatii pentru birouri si alte imbunatatiri, precum spatii cu temperatura controlata pentru depozitarea alimentelor,”  a adaugat Maguire.
NBGI Private Equity este o companie de investitii de top la nivel european cu capital privat si de risc cu sediul in Londra, UK. Compania a fost fondata in anul 2000 si administreaza in prezent diferite fonduri in valoare de aproximativ 900 milioane de euro. Divizia fondului de Real Estate investeste in proprietati garantate cu active imobiliare in Europa Centrala si de Est si se focuseaza pe proiecte de dezvoltare si active existente, incluzand segmentele de logistica si depozitare, industrial si de retail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here