”NASTRATIN” Si ”ANUNT EXCLUSIV” – in magazinele si chioscurile de presa din toata tara!

0
632
NASTRATIN-PE-LUNA

NASTRATIN-PE-LUNA”NASTRATIN”, singura revista de pamflet (inter)urban si caricatura de brand, a ajuns deja la numarul 4. Publicatia fondata de Ioan Sorin Rosu si condusa de Vlad Hogea (Director General) il are ca Art Director pe Mihai Matei.

Din sumarul acestui numar iesit din tipare (la figurat, dar si la propriu!) indicam aici doar cateva repere: ”Galeria Atelier <Horatiu>” (rubrica permanenta de Horatiu Malaele), ”Mizeria ca politica de stat” (de Olimpian Ungherea), ”Muncile lui Nastratin” (de Marius C. Romascanu), ”Cafeaua logofatului Tautu” (de Vlad Hogea), ”Stramosii lui <Nastratin>” (de Horatiu Serb), ”Povesti de dragoste nemuritoare” (de Mihai Matei), grupaje de epigrame de Nicolae-Paul Mihail, George Corbu si Elis Rapeanu, texte ale marilor clasici ai umorului romanesc, precum si o sumedenie de caricaturi, alegorii grafice si benzi desenate de brand.
Revista ”NASTRATIN” (editata de MEDIA BLOC – www.mediabloc.eu ) este tiparita in 10.000 de exemplare/editie (tiraj auditat BRAT). Primele 3 numere au fost difuzate gratuit, prin reteaua SPIN MEDIA (www.spinmedia.ro  – peste 750 de standere amplasate in locatii premium din: Bucuresti, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Cluj-Napoca, Campia Turzii, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Medias, Oradea, Orastie, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sebes, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures, Timisoara, Turda, Zalau).
incepand cu numarul 4 al publicatiei (care apare pe piata luni, 16 mai), ”NASTRATIN” este distribuit prin MEDIA GAMMA PUBLISHERS, in magazinele si chioscurile de presa din toata tara (pretul de vanzare fiind de 2,4 lei / exemplar).
Continutul editiei tiparite a revistei ”NASTRATIN” poate fi vizualizat in format digital pe www.nastratin.ro  (care, in curand, va deveni un portal de caricatura si pamflet in toata regula).
Revista nationala de imobiliare ”ANUNT EXCLUSIV” (tiparita in 10.000 de exemplare/editie; tiraj auditat BRAT), care contine anunturi provenind de la particulari (marcate cu P) si anunturi oferite de agentiile imobiliare (marcate distinct, cu A) va fi distribuita, tot de luni, 16 mai, in Bucuresti si in alte orase ale tarii, atat prin MEDIA GAMMA PUBLISHERS, cat si prin SPIN MEDIA, DANK MEDIA si GREEN TREE ADVERTISING. Editia tiparita a publicatiei poate fi vizualizata pe Internet, pe site-ul www.anuntexclusiv.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here