”NASTRATIN” – primul tabloid de umor din istoria presei romanesti!

0
690
NASTRATIN-nr-7-pag-1

NASTRATIN-nr-7-pag-1Cu Monica Bellucci tolanita pe coperta si cu o puzderie de gaguri in interior, a aparut numarul 7 al saptamanalului ”NASTRATIN”- singura revista de pamflet (inter)urban si caricatura de brand. Publicatia fondata de Ioan Sorin Rosu si condusa de Vlad Hogea (Director General)

il are ca Art Director pe Mihai Matei, iar ca Editor Coordonator pe Horatiu Șerb. ”NASTRATIN” are o noua formula grafica, renuntand la formatul initial (de calendar de perete) si aplicand din mers un concept inventat peste noapte: acela al tabloidului de umor.
Din sumarul acestui numar iesit din tipare (la figurat, dar si la propriu!) indicam aici doar cateva repere: ”Galeria Atelier <Horatiu>” (rubrica permanenta de Horatiu Malaele), ”Va place umorul negru?” (banda desenata de Mihai Matei), ”Istoria violului la romani” (recapitulare de Horatiu Șerb), ”Ceausescu comenteaza pe Facebook concertul Bon Jovi!” (articol de Tudor Mihaescu), ”Scrisoarea brailenilor catre Ștefan cel Mare” (primul pamflet politic din spatiul romanesc), ”Sprintia – cardul sexual al antichitatii”, ”Horoscopul mayas”, grupaje de epigrame de Nicolae-Paul Mihail, George Corbu si Elis Rapeanu, texte si creatii grafice ale marilor clasici ai umorului romanesc (Cincinat Pavelescu, I. L. Caragiale, Nicolae Crevedia, Pastorel Teodoreanu, I. Gr. Perieteanu, Petre Locusteanu, George Bacovia, Mircea Micu etc.), precum si o sumedenie de benzi desenate, alegorii grafice si caricaturi de brand.
Saptamanalul ”NASTRATIN” (editat de MEDIA BLOC – www.mediabloc.eu) se gaseste la chioscurile de presa din toata tara, fiind distribuit (in fiecare luni) prin MEDIA GAMMA PUBLISHERS, in retelele de difuzare TUTUN ȘI ZIARE, MILLENIUM PRESS, SIC PRESS 2008, NIMSOC, PRESS COM, CALLIOPE si AMO PRESS. Pretul de vanzare este de numai 2,4 lei / exemplar. Abonamentele la ”NASTRATIN” (pe 3 luni, 6 luni sau 12 luni) pot fi contractate prin ZIRKON MEDIA si MANPRES. Arhiva revistei (editia tiparita) poate fi accesata pe www.nastratin.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here