Narcis Horhoianu este noul director de marketing HEINEKEN Romania

0
887

Narcis Horhoianu va face parte din Echipa de Management a HEINEKEN Romania si va fi responsabil de strategia de marketing a acesteia. Din aceasta functie, Narcis va continua sa dezvolte portofoliul de marci al companiei prin inovatii si noi experiente de brand pentru clienti si consumatori.

“Sunt foarte mandru sa fiu numit in functia de Director de Marketing a HEINEKEN Romania, o companie de top, care pune accentul pe inovatie si pentru care una dintre valori este responsabilitatea. Astept cu nerabdare sa incep sa lucrez cu echipa HEINEKEN si sa continuam sa construim un portofoliu de marci puternice, oferind consumatorilor beri de calitate si experiente unice.”, spune Narcis Horhoianu.

“Suntem incantati ca Narcis se alatura echipei noastre”, a declarat Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania. “Narcis vine cu o experienta valoroasa, de aproape 20 de ani in marketing, lucrand in industria bunurilor de larg consum, in diverse categorii. Astfel, el are abilitatea necesara pentru a aborda provocarile ridicate de competitia de pe piata berii. Sunt increzator ca experienta sa bogata, pasiunea si entuziasmul ne vor ajuta sa generam experiente unice in jurul produselor noastre, concentrandu-ne in acelasi timp pe inovatie si responsabilitate.”, a adaugat Onno Rombouts.

Horhoianu a lucrat in ultimii 18 ani pentru Procter & Gamble, in functii de manager senior in cadrul departamenului de Marketing. in ultima sa pozitie, Marketing Director – Brand Operations Leader, a fost responsabil de coordonarea activitatilor privind comunicarea catre consumator si experienta de brand, cu extindere in toate tarile din Balcani. inainte de aceasta, Narcis a detinut diverse functii, inclusiv de conducere, in aria de dezvoltare de brand si business, coordonand echipe multifunctionale si diversificate. Activitatea sa in Procter & Gamble a fost recunoscuta de expertii din industrie prin mai multe premii EFFIE. intre anii 2004 si 2011 Narcis a fost un membru activ al echipei de management International Advertising Organization (IAA). Narcis a absolvit studiile de inginerie in cadrul Universitatii Politehnica (Inginerie) Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here