Muammar Kadhafi a fost inhumat

0
651
kadhafi-inhumat

kadhafi-inhumatFostul lider libian Muammar Kadhafi a fost inhumat marti dimineata, intr-o zona din desert, au declarat surse din Consiliul National de Tranzitie libian, citate de site-ul Al-Jazeera.Potrivit surselor citate, alaturi de Kadhafi a fost inhumat si fiul sau, Moutassim, precum si un fost colaborator apropiat.

Surse din CNT au afirmat ca membri ai tribului fostului lider libian au citit rugaciuni in cursul ceremoniei, pentru a marca momentul inhumarii. Trupul neinsufletit al lui Kadhafi fusese ridicat luni seara din morga din Misrata unde fusese transportat saptamana trecuta si dus intr-un loc necunoscut, in vederea inhumarii. Cadavrul fiului sau Mutassim si cel al fostului comandant al armatei, care se aflau alaturi de cel al colonelului Kadhafi, au fost, de asemenea, mutate, potrivit unor surse citate de Sky News.

Un oficial din cadrul Guvernului interimar al Libiei a confirmat ca trupurile neinsufletite au fost mutate si a declarat ca acestea vor fi inhumate marti intr-un loc secret, in prezenta unor clerici musulmani. Mii de libieni au stat la coada pentru a vedea cadavrul in descompunere al fostului lor lider, pana cand doi oficiali ai Consiliului National de Tranzitie (CNT) au ordonat luni incetarea expunerii publice. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here