Motiunea de cenzura privind legea salarizarii in 2011 a fost respinsa

0
901
bancnote-salariu

bancnote-salariuMotiunea de cenzura „Legea privind salarizarea in anul 2011- ultima teapa trasa romanilor de Guvernul Basescu-Udrea-Boc” a fost respinsa, fiind inregistrate 190 de voturi „pentru”, unul „impotriva”, in conditiile in care reprezentantii coalitiei au fost prezenti, dar nu au votat.

 

La votul secret, cu bile, au participat doar reprezentantii opozitiei.

Parlamentarii apartinand coalitiei au fost prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura, dar nu au votat in niciun fel.

Chestorii Senatului si Camerei Deputatilor au anuntat, de la tribuna Parlamentului, ca la Senat au ramas neutilizate 76 de bile, iar la Camera Deputatilor 201 bile.

Dupa efectuarea numaratorii, s-a anuntat ca 190 de parlamentari au votat „pentru” motiune, iar unul „impotriva”.

Deputatul Daniel Oajdea a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a votat impotriva motiunii, aratand ca asa a considerat ca este corect, deoarece prin legea salarizarii se maresc salariile cu 15%.

Presedintele Senatului, Mircea Geaona, a anuntat, la finalul sedintei, ca legea salarizariii a fost adoptata si ca poate fi sesizata Curtea Constitutionala in termenul legal.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca PSD va ataca Legea salarizarii pe 2011 la Curtea Constitutionala, daca aceasta va fi adoptata prin respingerea motiunii de cenzura. (Mediafax)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here