Monica Columbeanu primeste custodia fetitei pana la decizia finala privind divortul

0
684

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul. Instanta Tribunalului Bucuresti a admis, astfel, recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Judecatoria Buftea a incredintat fetita lui Irinel Columbeanu, pana la decizia finala privind divortul.

Irinel Columbeanu va trebui sa plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.

Luni, in sala de judecata au fost prezenti atat Irinel, cat si Monica Columbeanu.

Omul de afaceri a depus un set de documente si de inscrisuri, care au fost luate in evidenta ca probe de catre instanta.

in fata instantei, Irinel Columbeanu a aratat ca este dispus sa ofere 2.000 de lei pensia alimentara Irinei, in cazul in care instanta decide ca fetita sa ramana la mama.

Pe de alta parte, Monica a spus ca instanta este cea care trebuie sa calculeze un procent din veniturile ei, care sa ajunga la fetita, daca aceasta ramane la Irinel Columbeanu.

Referitor la sotul sau, fotomodelul a sustinut ca acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, in perioada cat ele au fost plecate in SUA si ca de fapt, ea a fost cea care a mentinut relatia tata- fiica, cerandu-i lui Irinel sa discute cu fetita pe internet.

Monica a mai spus ca dupa ce fetita a ajuns in tara si in perioada in care ea a mai ramas in SUA, a mentinut legatura doar cu fetita prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de amenintare primite de la sotul ei.

La iesirea din sala de judecata, intrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a aratat ca probele dovedesc „tarifele pe care Monica le-a perceput”. intrebat la ce se refera si daca o acuza pe sotia sa de imoralitate, el a refuzat sa dea detalii.

Pe de alta parte, procesul de divort de la Judecatoria Buftea a fost amanat luni.

Cererea a fost introdusa de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presa, mai ales ca ea a solicitat separat, prin ordonanta presedintiala, incredintarea fiicei sale, cerere respinsa de Judecatoria Buftea. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here