MOL Romania si-a extins reteaua de benzinarii dupa o investie de 6 milioane de euro

0
708

MOL Romania a investit peste 6,1 milioane de euro in 7 benzinarii noi, extinzandu-si reteaua de distributie nationala la 154 de unitati, noile benzinarii fiind situate in judetele Constanta, Ilfov, Suceava, Timis, Hunedoara, Iasi si Bihor.

„Suntem hotarati sa ne continuam politica de investitii, in functie de oportunitatile de piata (…). De la inceputul acestui an, am deschis 11 benzinarii in Romania”, a declarat, intr-un comunicat, Kinga Daradics, CEO & Country Chairman al MOL Romania, citat de Mediafax.

Noile statii au fost deschise in orasul Cernavoda, judetul Constanta, pe soseaua Bucuresti Nord din Ilfov, in Radauti (judetul Suceava), Timisoara, Brad (Hunedoara) si Miroslava (judetul Iasi).

Pe langa activitatea de distributie a carburantilor, MOL este prezent in Romania si pe segmentul explorarilor de hidrocarburi, avand concesionate trei perimetre in vestul tarii.

MOL Romania face parte din grupul ungar MOL, care desfasoara operatiuni in peste 40 de tari si are circa 30.000 de angajati.

Grupul MOL opereaza o retea de peste 1.700 de benzinarii in regiunea Europei Centrale si de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here