Milucon.ro – Lucrari complexe de hidroizolatii fundatii destinate protectiei proiectelor dvs. din domeniul constructiilor

0
1910

Toate constructiiile au o zona de contact direct cu solul. Prin urmare, solul actioneaza in mod direct pe orice tip de structura si creeaza conditii nefavorabile pentru siguranta si durabilitatea structurii si trebuie sa acordam o atentie deosebita, prin hidroizolatii fundatii, protectiei fundatiei, care se afla in sol, de efectele nocive ale apei sau umiditatea excesiva.

MILUCON –Impermeabilizare perfecta prin hidroizolatii fundatii de categorie superioara

Singurul mod care poate servi ca protectie sunt lucrarile de hidroizolatii fundatii. Principalul element portant de constructie este fundatia, pe care revine toata sarcina principala, ce depinde de inaltimea cladirii. Luand in consideratie caracteristicele fiecarui caz in parte cum ar fi nivelul apelor freatice si adancimea structurii, pentru a proteja fundatia exista diferite tipuri de impermiabilizare.

Nu trebuie neglijata aceasta faza de lucrari, chiar daca credeti ca cheltuielile vor fi foarte mari, iar complexitatea lucrarilor au sa va ia mai mult timp decat ati planificat. In principiu cheltuielile pentru constructia fundatiei constitue aproximativ 20% din toate cheltuielile pentru constructia casei si numai 3% va trebui sa cheltuiti din aceasta suma pentru lucrarile de hidroizolare.

Cele mai performante utilaje si materiale pentru hidroizolarea fundatiilor de la MILUCON

Astfel de lucrari ca hidroizolarea fundatiei este cel mai bine de a oferi profesionistilor. In acest caz nu veti mai indoi de calitatea muncii efectuate si exploatarea indelungata a noii cladiri. Angajatii companiei MILUCON realizeaza lucrarile de hidroizolatii fundatii la diferite constructii si cladiri. Intreg complexul de probleme, suntem dispusi sa-l rezolvam la cel mai bun pret din regiune. Protectia prin hidroizolare a elementelor de constructie este un proces important in constructia obiectelor noi si renovarea celor existente. Gratie activitatilor desfasurate corect, proprietarul va avertiza aparitia unor probleme pe viitor si va creste durata de exploatare a constructiei.

Milucon.ro – Impermeabilizare si rezistenta pentru constructii de suprafata si subterane

Inainte de a realiza lucrarile de impermeabilizare a fundatiei, este nevoie de a alege corect materialul potrivit. Cel ma des de catre compania noastra in hidroizolarea fundatiilor este utilzata penetrarea suprafetelor cu diferite dispersii pe baza de rasini NANO-SEAL, siliconice PS-20, cu structura nanomoleculara NANOPRO si mortarele hidroizolanteAQUAMAT. Sunt universale si pot fi aplicate atat in interiorul cladirilor cat si la exterior. Penetrand in suprafetele prelucrate eleformeaza imreuna cu betonul armat un strat de protectie uniform si dens ce are o rezistenta sporita la diferite agresiuni.

Milucon.ro – Activitate profesionala, marca MILUCON, remarcata pe intreg teritoriul Romaniei

MILUCON este o companie, ce are o abordare responsabila fata de afaceri, experienta de munca si rezultatele muncii ne definesc compania noastra ca un partener corect si de incredere. Ne dezvoltam foarte rapid, iar aceasta este rezultatul lucrarilor indeplinite la o inalta calitate, luand in considerare toate cerintele si dorintele clientului. in mod constant ne dezvoltam si imbunatatim tehnologiile si echipamentele. Contactati-ne la 0766 419 049 si incredintati proiectul dvs.profesionistilor de la MILUCON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here