Militarii romani si americani de la o baza din Afganistan traiesc in conditii dificile

0
419
militari-afganistan

militari-afganistanCei peste 400 de militari romani si americani mobilizati la o baza de operatiuni din provincia afgana Zabul traiesc in conditii care le pun la incercare creativitatea si rezistenta, ei confruntandu-se cu probleme legate de resursele limitate, relateaza Washington Examiner.

Desi baza de operatiuni Bullard a fost creata pentru 200 de militari, ea primeste in prezent peste 400, dintre care zece femei militar.

Cabinele de dus sunt in numar de doar cinci si functioneaza in principal doar cu apa rece. Ele sunt mixte, cu un timp limitat pentru femei, dar militarii romani nu par sa respecte intotdeauna aceasta regula, potrivit publicatiei. O cabina de dus improvizata pentru femei a functionat doar cu intermitente. De asemenea, intimitatea la cele cinci toalete din fata cabinelor de dus este limitata.

In pofida acestor probleme, toti militarii incearca sa fie inventivi si glumele abunda in interiorul bazei. La un moment dat, cand toate toaletele nu au mai putut fi folosite, un militar american, sergentul Herbert Barber, si-a folosit creativitatea si, intr-o ora, a improvizat el insusi o toaleta.

„Trebuie sa ne ocupam singuri de probleme si reusim pana la urma sa ne descurcam destul de bine. Cei mai multi nu isi dau seama cat de importante pot fi in viata lucrurile marunte”, a afirmat el. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here