Mile Carpenisan va fi inmormantat in cimitirul "Rusu Sirianu" din Timisoara

0
654
coroane_-

coroane_-Jurnalistul Mile Carpenisan, care a murit, luni dupa-amiaza, la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac, va fi inmormantat, miercuri sau joi, in cimitirul „Rusu Sirianu” din Timisoara, afirma surse din anturajul familiei.

 Trupul neinsufletit al jurnalistului va fi preluat, marti, de la spital, si va fi dus la una dintre capelele din Timisoara.

Prieteni ai ziaristului au precizat ca familia acestuia a decis ca Mile Carpenisan sa fie inmormantat in cimitirul „Rusu sirianu” din Timisoara.

Trupul acestuia va fi dus fie la capela din cimitir, fie la o capela privata, in cazul in care familia va decide ca perioada de priveghi sa se desfasoare intr-un cadru restrans.

Zeci de prieteni ai ziaristului din Timisoara, din tara, dar si din strainatate au anuntat ca vor veni sa il conduca pe ultimul drum pe Mile Carpenisan.

Jurnalistul timisorean Mile Carpenisan a murit, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara, unde era internat de saptamana trecuta, fiind in coma. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here