Cum ar fi daca ti-ai conduce afacerile dintr-un hamac din Thailanda? Sunt romani care o fac cu succes

0
777
hamac

hamacVeniturile generate de business-ul din tara iti asigura in Thailanda o existenta mai spectaculosa si mai ieftina decat acasa, pentru ca poti trai foarte bine cu 50 de lei pe zi. Cativa oameni din industria de comunicare s-au hotarat sa plece din tara, pe termen lung, sa se trateze de criza care lovise piata pe care activau.

 Au ales un loc total diferit de ce aveau acasa – o tara cu clima tropicala, unde sa poata trai cat mai aproape de natura, cu oameni prietenosi, unde costul vietii sa fie mic si de unde sa poata avea, totusi, acces la internet, deoarece fiecare dintre ei urma sa isi conduca business-ul sau proiectele de acolo.

„Ideea de a alege Koh Pha Ngan, o mica insula din Golful Thailandei, a fost a lui Bradut Florescu. El calatorise destul de mult in Asia, fusese chiar pe insula aceea cu cativa ani in urma, si i se parea locul perfect: poti trai linistit intr-un golfulet cu cocotieri, departe de turistii galagiosi, dar poti sa mergi si la unele dintre cele mai celebre petreceri din lume, Full Moon Parties, in timpul carora populatia insulei se dubleaza sau chiar tripleaza”, precizeaza Diana Capatana

„Veniturile generate de business-ul din tara iti asigura in Thailanda o existenta mai spectaculosa si mai ieftina decat acasa, pentru ca poti trai foarte bine cu 50 de lei pe zi. si prietenii mei care au venit acolo de Craciun sau in scurte vacante au realizat ca ar putea sa lucreze asa. Asta poate veni ca o surpriza, dar la 10.000 de kilometri de casa poti sa faci afaceri la fel de bine ca si de la Bucuresti”, a spus Razvan Razvan Moldovan,  producator audio-video. (HotNews)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here