Microfoane spion pentru colecționari, dar și pentru utilizări frecvente

0
1616

Înainte de orice, rețineți că spionajul ilegal este pedepsit. Puteți ajunge în locuri cu zăbrele pentru o perioadă lungă de timp și să plătiți daune morale și despăgubiri materiale substanțiale, numai pentru faptul că, fără consimțământul participanților, ați înregistrat o conversație secretă. Prin urmare, feriți-vă încălcați legea. Nu faceți altora ceea ce dvs. nu v-ar plăcea să vă facă cineva!

 

Totuși, achiziția unuia dintre acele modele de microfoane spion profesionale ce se găsesc în magazinele online de profil nu este interzisă de lege (doar folosirea în disprețul legii, după cum am menționat mai sus).

 

De ce să îți cumperi un microfon de spionaj?

 

Motivele pot fi dintre cele mai diverse.

 

Unii pur și simplu adoră filmele polițiste și fac colecție de asemenea echipamente de ascultare audio, care acum se pot comanda de pe internet la niște prețuri mai mult decât accesibile. Faptul că micile dispozitive sunt camuflate în diferite obiecte uzuale este cu atât mai incitant pentru spiritul lor ludic.

 

Poți să intri în prezent în posesia unor microfoane spy performante, originale, total diferite de cele fake, realizate în serie de către asiatici pe bandă rulantă și care sunt la prețuri modice pe site-urile de reduceri.

 

O firmă care îți face reduceri dacă predai microfoanele spion contrafăcute cumpărate de la alții

 

La Smtsol, de exemplu, există chiar o facilitate pentru clienți. Dacă au avut anterior ghinionul ca să cumpere un asemenea microfon contrafăcut de pe net, dintr-un magazin no name, pot ca să îl predea angajaților firmei și vor obține o reducere atractivă de preț dacă doresc ca să îl înlocuiască pe cel fake cu unul adevărat, de calitate ireproșabilă. Doar așa valoarea colecției de aparatură spy va crește.

 

Nimeni nu ar trebui să se mulțumească cu astfel de dispozitive contrafăcute de ascultare, pentru că ele nu vor fi decât prilej de supărare deoarece sunt mult mai slabe ca performanțe chiar și comparativ cu aparatura audio foarte veche (de exemplu cu un casetofon ce avea pe timpuri și funcție de înregistrare), plus că se vor strica după doar câteva utilizări.

 

Câteva utilizări personale ale unui microfon de spionaj

 

Un microfon spion de calitate poate înlocui cu brio un microfon obișnuit, fidelitatea sa fiind una foarte ridicată. Poate reportofonul nu te mai mulțumește și nici performanțele în materie de înregistrare ale telefonului tău mobil. În acest caz un microfon profesional spy este ceea ce îți trebuie. Poate vrei să dictezi un text într-o limbă străină, poate vrei să te înregistrezi cântând o melodie și să te asculți apoi pentru a vedea dacă te-ai descurcat așa cum sperai ori mai ai de lucrat la tehnica interpretativă. O astfel de aparatură miniaturală audio este extrem de utilă în acest scop.

 

Un microfon spion este foarte bun și când te-ai înscris la un workshop scump și nu reușești ca să iei notițe la fel de rapid precum trainerul vorbește. Iar manualul primit la începutul cursului nu include și exemplele pe care el le dă pe scenă. Într-o astfel de situație, mai ales dacă stai mai în spatele sălii, un mic dispozitiv de înregistrare fidelă este de neprețuit.

 

Sau, să zicem că participi la o ședință de regresie hipnotică. Teoretic nu pierzi contactul cu realitatea, știi în continuare ce se petrece în jurul tău, dar poate vrei o confirmare că tot ceea ce s-a petrecut în acel cabinet de psihologie este exact cu ceea ce crezi tu la finalul ședinței.

 

Nimic nu te împiedică să îți pui în buzunar un mic dispozitiv de ascultare audio (fără a-i spune asta hipnoterapeutului pe care tu însuți îl plătești!), iar apoi regresia poate să înceapă. Când vei ajunge acasă o să poți asculta înregistrarea și, cine știe, poate vei avea anumite surprize (plăcute sau neplăcute, tu ești singurul în măsură ca să decizi asta!).

 

Iată de ce, chiar merită să ai acasă măcar un microfon spion, având în vedere versatilitatea lui, deoarece îi poți găsi tot felul de întrebuințări legale ale lui. Iar dacă tot decizi să îți cumperi unul, alege un echipament audio oferit de Smtsol, unde vei fi sigur că poți găsi o calitate ireproșabilă la un preț convenabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here