Metropolitan Life anunță o creștere de 16% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2022

0
1041

 

 

București, 20 Decembrie 2022 – Metropolitan Life anunță o creștere de 16% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2022, comparativ cu anul 2021. În primele nouă luni ale anului 2022, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 451.907.428 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2021, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 389.470.409  lei.

 

„Inițiativele și investițiile din anul 2022, proiectele de digitalizare a operațiunilor, dar și cele de dezvoltare constantă a echipei, optimizarea, simplificarea, diversificarea și flexibilizarea serviciilor și a produselor oferite pentru a răspunde nevoilor clienților noștri susțin dezvoltarea unui business sustenabil și stau la baza creșterii de 2 cifre. În România, peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life și Metropolitan Life Pensii și continuăm, în fiecare zi, angajamentul de a oferi produse și servicii relevante și utile pentru români, acea plasă de siguranță la care ei să apeleze în cazul unui eveniment neașteptat”, declară Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce privește indemnizațiile plătite, în primele nouă luni din 2022 acestea au avut o valoare de 132.187.862 lei, cu 16% mai mult față de aceeași perioadă din 2021, când s-au ridicat la 113.580.248 lei.

 

 

Despre Metropolitan Life

 

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local

 

 

Contact:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here