În 2022, PENNY a deschis peste 30 de filiale în toată țara și ajunge la un număr total de 336 de magazine

0
924

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a 13 noi magazine în luna decembrie și un total de 36 de magazine în anul 2022. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr de 336 de magazine. Este primul an în care discounterul inaugurează peste 30 de filiale în întreaga țară.

 

Magazinul PENNY din Copșa Mică, județul Sibiu, de pe Șoseaua Sibiului, nr. 26, are o suprafață de vânzare de 857.75 mp. Acesta dispune de 80 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Plopeni, județul Prahova, de pe Str. Independenței, nr. 20, are o suprafață de vânzare de 860.75 mp. Acesta dispune de 66 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Șomcuța Mare, județul Maramureș, de pe Str. Republicii, nr. 42, are o suprafață de vânzare de 857.32 mp. Acesta dispune de 57 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Budești, județul Călărași, de pe Str. Gării, nr. 2, are o suprafață de vânzare de 859.30 mp. Acesta dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Valea Lupului, județul Iași, de pe Str. Cuza Vodă, nr. 36-38, are o suprafață de vânzare de 851.39 mp. Acesta dispune de 70 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Ghermănești, județul Ilfov, de pe Șoseaua Ghermănești, nr. 56, are o suprafață de vânzare de 850.30 mp. Acesta dispune de 48 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY Crâng (Buzău 5), județul Buzău, de pe Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 49, are o suprafață de vânzare de 898 mp. Acesta nu dispune de locuri de parcare.

 

Magazinul PENNY din Livada, județul Satu Mare, de pe Ștr. Viitorului, nr. 14E, are o suprafață de vânzare de 846.62 mp. Acesta dispune de 56 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Crasna, județul Sălaj, nr. 1418-1418A, are o suprafață de vânzare de 847.70 mp. Acesta dispune de 72 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Podul Iloaiei, județul Iași, de pe Șoseaua Națională, nr. 11, are o suprafață de vânzare de 954.98 mp. Acesta dispune de 90 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din București, de pe str. Liviu Rebreanu, nr. 30F, are o suprafață de vânzare de 721.10 mp. Acesta dispune de 10 de locuri de parcare neexclusive.

 

Magazinul PENNY din Vidra, județul Ilfov, de pe Str. Principala, nr. 91, are o suprafață de vânzare de 860.51 mp. Acesta dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Magazinul PENNY din Șag, str a-XI-a, nr 62C, județul Timiș, FN, are o suprafață de vânzare de 860.10 mp. Acesta dispune de 69 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

 

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, PENNY  a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

 

Toate magazinele nou deschise PENNY sunt certificate BREEAM In-Use (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) ceea ce confirmă atenția deosebită pe care compania o acordă principiilor de sustenabilitate și alinierea cu legislația europeană și cerințele la nivel global.

 

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 336 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

 

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

 

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

 

Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, PENNY | REWE România, [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here